politica

PSD-istii lui Firea isi bat joc de „parul lui Nicusor”. Badulescu: „Toaleteaza vegetatia chiar mai putin decat propriul crestet”

Grupul consilierilor municipali ai PSD solicita convocarea Consiliului General in sedinta de indata, pentru marti, la ora 16,00, in vederea adoptarii hotararilor necesare demararii lucrarilor de toaletare a spatiului verde si de dezinsectie si deratizare, a anuntat liderul social-democratilor din CGMB, Aurelian Badulescu.

„Iarba si balariile in parcurile bucurestene si pe intreg domeniul public al municipiului Bucuresti administrat de Plicusor si ai lui cresc la fel de dezordonat si necontrolat ca parul lui Nicusor. In iarba si in spatiile verzi asupra carora nu se intervine exista tot felul de paraziti, capuse care ataca oamenii si animalele si sunt purtatoare de boli, rozatoare, de departe cel mai mare disconfort al bucurestenilor vor fi tantarii.

Pentru ca Nicusor e solidar cu parazitii si toaleteaza vegetatia chiar mai putin decat propriul crestet, grupul consilierilor generali ai PSD a decis convocarea de indata a sedintei CGMB pentru maine, 18.05.2021, ora 16,00, pentru a se lua hotararile necesare restabilirii normalitatii, respectiv pentru a demara lucrarile de toaletare a spatiului verde si de dezinsectie si deratizare”, a scris Badulescu, pe Facebook.

El a atasat si adresa transmisa secretarului general al Municipiului Bucuresti de catre grupul PSD, prin care se solicita convocarea sedintei de indata.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Serbia reintroduce serviciul militar obligatoriu dupa ce Croatia vecina a decis acelasi lucru: „Vrem sa ii respingem pe cei care ne ameninta”

Guvernul sarb a decis, vineri, sa reintroduca serviciul militar obligatoriu, care a fost abolit in…

5 ore ago

Simfonia Apei. Bucuria de weekend pentru sute de bucuresteni – VIDEO

In fiecare weekend, Piata Unirii din Bucuresti se transforma intr-o adevarata feerie de lumini, apa…

4 ore ago

A disparut patronul firmei bulgare care a livrat pagerele explozive celor din Hezbollah: „Este de negasit”

Rinson Jose, originar din India, fondatorul Norta Global, implicat in vanzarea de pagere catre gruparea…

10 ore ago

Soldati israelieni au fost filmati impingand cadavre ale palestinienilor de pe un acoperis al unei cladiri din Cisiordania

Soldati israelieni au fost filmati, joi, impingand trei trupuri aparent lipsite de viata de pe…

6 ore ago

Femeia a carei firma a fost legata de pagerele care au explodat in Liban s-ar afla sub protectia serviciilor secrete maghiare

Femeia a carei companie a fost legata de miile de pagere care au explodat in…

7 ore ago