PSD-istii sunt artagosi. Cum se voteaza noul guvern in Parlament. Spaima de coronavirus – Video

politica

Deputatul USR Cosette Chichirau a transmis live din Parlament modul in care alesii voteaza pnteru investitura Guvernului Orban. Votul este coordonat de  presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Curajos, Ciolacu nu poarta masca sanitara, spre deosebire de ceilalti parlamentari ai PSD. Parlamentarii intra unul cate unul intr-o sala mai mica, dezinfectata in prealabil, si voteaza. Cand Chchirau i-a intrebat daca se poate vota si la vedere, pesedistii au raspuns foarte aratagosi ca votul este secret. Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, cu o masca pe figura, chiar s-a rastit la deputatul USR cand aceasta a insistat sa afle de ce nu se poate vota la vedere.

Mare parte dintre parlamentarii PNL nu sunt prezenti, ei fiind in autoizolareca urmare a infectarii senatorului PNL Vergil Chitac. Presa nu are acces in Palatul Parlamentului.

Prim-ministrul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca se va autoizola in urma confirmarii infectiei cu coronavirus in cazul senatorului liberal Vergil Chitac, cu care s-a aflat in contact intrucat acesta a participat la sedinta Biroului Permanent National al PNL. De asemenea, toti membrii BPN al PNL si senatorii liberali vor intra in izolare la domiciliu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: