PSD-istul Chesnoiu a demisionat din functia de ministru al Agriculturii: „NU am savarsit nicio fapta de natura penala sau de coruptie”

politica

Ministrul PSD adrian Chesnoiu a anuntat joi ca demisioneaza din functia de ministru al Agriculturii si se autosuspenda din PSD dupa ce DNA a solicitat sa ii fie ridicata imunitatea parlamentara.

„NU am savarsit nicio fapta de natura penala sau de coruptie si mi-am desfasurat mereu cu integritate si cu dedicare activitatea mea executiva! In urma aparitiei in spatiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministeriala, am luat urmatoarele decizii:

Le solicit tuturor deputatilor din toate partidele vot pentru ridicarea imunitatii parlamentare, deoarece eu consider ca suntem cu totii egali in fata legii si vreau sa am posibilitatea de a elimina orice potentiala suspiciune!

Ma retrag din functia de ministru – nu vreau sa planeze nicio suspiciune asupra activitatii mele guvernamentale.

De asemenea, ma autosuspend din Partidul Social Democrat!

Va multumesc tuturor celor care aveti incredere in mine, in nevinovatia mea si in toate lucrurile bune pe care le-am facut! Doamne ajuta!”, a scris Adrian Chesnoiu, joi pe Facebook.

„Prim-ministrul Romaniei Nicolae-Ionel Ciuca a luat act de anuntul demisiei domnului Adrian Chesnoiu din functia de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Guvernul Romaniei isi mentine angajamentele de a asigura standardele de integritate si profesionalism necesare bunei functionari a Executivului”, a transmis Guvernul.

Mai mult despre:

Comentarii: