PSD-istul Codrin anunta ca Ciolacu este semianalfabet: „Abia reuseste sa rosteasca cateva propozitii simple, si alea cu icnete si maxima stradanie”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, lanseaza un nou atac violent la adresa actualului sef al PSD, Marcel Ciolacu, despre care spune ca „abia reuseste sa rosteasca cateva propozitii simple, si alea cu icnete si maxima stradanie”.

„Nu stiu de ce va enervati si-l injurati cu atata ciuda pe Ciolacu! Academistul SRI a recunoscut tot la Ciutacu in emisiune! Ca ‘noul’ PSD nu mai are nici o legatura cu cel vechi, toate vechile deziderate sunt nule! Adica, adio lupta impotriva abuzurilor, adio mesaj nationalist, adio patriotism, adio ceea ce asteptati voi!

‘Noul’ PSD e pe secureala si ordine de sus, ce nu va e clar? In rest, mitocania si nesimtirea lui vis-a-vis de Liviu Dragnea, personal ma lasa rece. Eu nu am pretentii de la un personaj obscur, care abia reuseste sa rosteasca cateva propozitii simple, si aleea cu icnete si maxima stradanie. Nu am pretentii de la un prefacut, care toata viata lui s-a gudurat ca un catelus in fata sefilor. Care a turnat spritul in pahare, a vaslit la rame, a carat armele de vanatoare ale boss-ilor. Ca doar nu punea sistemul sef la noul PSD vreun smecher destept si curajos. Hai, linistiti-va putin! Ca veti primi si vesti bune in curand!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Codrin Stefanescu a anuntat in urma cu o luna ca va face dezvaluiri de senzatie despre actualii lideri ai PSD. El a spus ca nu a dorit sa vorbeasca pana in momentul in care Dragnea este eliberat.

„Stiti deja ca astia sunt academisti, au facut academia SRI. O sa sa vedem unde-i sotia angajata, unde-i amanta, unde e varul, cumnatul, ginerele. Sigur ca voi spune lucurile astea, prea a fost confiscat partidul asta.

Baietii astia, pe care-i vedeti acum, ii maturam de mult. Nu m-a lasat Liviu, imi spunea ca poate se indreapta”, a declarat Codrin Stefanescu.

Dragnea a atacat dur PSD la iesirea din penitenciarul Rahova. „PSD a devenit un partid de opereta, condus de oameni lasi. PSD este praf, fara personalitate. (…) PSD nu e condus, este in buzunarele SRI”, a spus Dragnea, adaugand ca „am fost vandut”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: