PSD-istul Daniel Ghita se rascoala impotriva lui Ciolacu: „Criminalilor, incetati!”

politica

Deputatul PSD Daniel Ghita se razvrateste impotriva conducerii PSD, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca sustine introducerea de restrictii contra celor care nu doresc sa se vaccineze.

“’Teoretic’ nu ne obliga sa ne vaxxinam, dar PRACTIC, ne restrang drepturi si libertati pentru a ne vaxxina. De ce nu aprovizionati spitalele cu Remdesivir si Tocilizumab, precum si farmaciile de circuit deschis cu Favipiravir?! Criminalilor incetati”, a scris Daniel Ghita pe Facebook.

Ghita a distribuit apoi si un fake news grosolan.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat un sustinator la certificatului verde si i-a indemnat pe romani sa se vaccineze. Ciolacu s-a declarat de acord, in urma cu doua zile, cu impunerea de restrictii celor care nu vor sa se vaccineze.

”Care e primul la drept e care-l avem, dreptul la viata sau dreptul de a nu avea certificat verde? Eu am dreptul la viata. Nu vrei sa te vaccinezi, atunci intri in niste rigori impuse ca sa nu ma imbolnavesti pe mine, fiindca eu am un drept la viata. Fiindca nu vrei sa te vaccinezi, trebuie sa intri in anumite restrictii”, a afirmat Marcel Ciolacu, marti seara, in emisiunea moderata de Florin Calinescu la Prima Tv.

Miercuri, Ciolacu le-a cerut parlamentarilor PSD sa respecte regulile si restrictiile.

„Cred ca toata lumea trebuie sa respecte legea (in privinta masurilor de combatere a pandemiei – n.r.). Mai mult, am facut un apel catre toti colegii mei care nu au facut doza a treia de vaccin ca dupa acest vot sa mergem la Romexpo, ca orice cetatean, sa facem acest vaccin”, a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca toti parlamentarii, indiferent din ce partid fac parte, trebuie sa respecte regulile pentru combaterea pandemiei.

„Cred ca e timpul ca politicienii care nu sunt de specialitate sa nu isi mai dea cu parerea (despre pandemie – n.r.). (…) Eu cred ca politicienii ar trebui sa inceapa sa se mai abtina sa isi dea cu parerea, pentru ca vedem unde s-a ajuns, mai ales prin actul de guvernare al lor. Ar trebui sa se mai abtina sa isi dea cu parerea si din acest moment sa isi dea cu parerea specialistii”, a mentionat acesta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: