PSD-istul Lazar Neacsu a fost dat afara si din structurile BOR. Patriarhia: „Niciun act de coruptie nu trebuie tolerat intr-o institutie, mai ales in Biserica”

news

Reprezentantii Administratiei Patriarhale vor face „o cercetare” la Arhiepiscopia Bucurestilor, pentru clarificarea aspectelor aparute in materialul video intitulat „Clanul Marelui Alb”, publicat de Recorder.

„Recunoscand exprimarile lor neadecvate, incepand de astazi, preot Aurel Mihai – vicar eparhial al Arhiepiscopiei Bucurestilor si Lazar Neacsu – membru in Adunarea Eparhiala si in Adunarea Nationala Bisericeasca si-au prezentat demisia si, prin urmare, nu mai ocupa niciun post in administratia bisericeasca”, informeaza Arhiepiscopia Bucurestilor, intr-un comunicat de presa.

Conform sursei citate, „pentru clarificarea aspectelor aparute in materialul video mentionat, se va face o cercetare la Arhiepiscopia Bucurestilor de catre reprezentantii Administratiei Patriarhale”.

„Teoretic, este desigur posibila o tentativa de inducere in eroare din partea unor oameni rau intentionati, fie ei si angajati ai Bisericii. Odata dovedita reaua lor vointa sau implicarea in ceva reprobabil, acestia sunt si vor fi oricand sanctionati si indepartati, intrucat compromit Biserica. Niciun act de coruptie nu trebuie tolerat intr-o institutie, mai ales in Biserica”, precizeaza Arhiepiscopia Bucurestilor.

Citeste si: Firea l-a dat afara din PSD pe consilierul-afacerist care a spus ca Patriarhul Daniel este „securist” – Video

Mai mult despre:

Comentarii: