PSD-istul Mitraliera isi bate joc de politistul care l-a amendat: “Nu ma invata unu’ cu patru clase cum sa port masca. Masca avea un brat rupt de vineri”

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu, a reactionat violent, marti, dupa ce a fost amendat de un politist pentru ca nu purta masca intr-o benzinarie.

„Eu m-am conformat cum trebuia sa se conformeze toti oamenii. S-a spus ca vine sfarsitul lumii. In martie, multi nu purtau masca.

Ulterior, am vazut cand se bea sprit prin guverne, nu se poarta masca. Dar cerem romanilor sa poarte masca.

S-a intamplat ca vineri masca sa se rupa la unul dintre brate. Un politist cu cateva clase, 7 sau 4 clase, ma invata pe mine, eu medic chirurg, cum sa port masca.

Citeste si: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie sa dubleze alocatiile si sa creasca pensiile cu 40%. Faceti investitiile din bani europeni’

N-am cum sa port masca daca s-a rupt intr-o parte. Mi-a spus ca trebuia sa tin masca in mana.

Individul a vrut sa-mi dea o amenda, probabil m-a recunoscut sau a fost pus de cineva.

De azi incolo va spun ca eu nu voi mai purta masca. Nu exista boala fara simptome”, a declarat Catalin Radulescu la B1 TV.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, poreclit ”Mitraliera”, a fost amendat marti in Bucuresti de Politie pentru ca a refuzat sa poarte masca de protectie intr-o benzinarie.

Radulescu a declarat ca este demnitar, sustinand ca astfel este scutit de la purtarea mastii, si l-a jignit pe politistul care l-a amendat. El i-a fluturat apoi politistului in fata legitimatia de parlamentar.

Radulescu a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca nu a purtat masca si inca 500 de lei pentru ca l-a jignit pe politist.

„In data de 17.07.2020, politist din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada Rutiera, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a fost sesizat de catre un cetatean cu privire la faptul ca doua persoane, barbat si femeie, ce se aflau in interiorul unui spatiu comercial, nu poarta masca de protectie.

Politistul s-a deplasat la locatie si a solicitat celor doua persoane sa isi fixeze corespunzator masca. Femeia s-a conformat solicitarii, dar barbatul a refuzat. La momentul in care i s-a adus la cunostinta ca va fi sanctionat contraventional a adresat cuvinte si expresii jignitoare.

Barbatul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, precum si Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, anunta Politia Capitalei.

Un incident similar a fost provocat recent de alti doi deputati PSD, Adrian Solomon si Irinel Stativa, intr-o saormerie din Bucuresti. Si ei au refuzat sa poarte masca de protectie si i-au jignit pe politistii veniti la fata locului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: