In PSD a izbucnit taifunul. Omul-cheie in dosarul violentelor arata clar cine sunt vinovatii, insa apoi este speriat de moarte

opinii

Un tanar din Bucuresti a observat ca o masina apartinand Prefecturii este parcata pe trecerea de pietoni. A cautat soferul masinii si a gasit-o pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, la o terasa din apropiere. De aici ia startul o dementa care arata in ce hal de descompunere morala si ticalosie putreda a ajuns partidul de guvernamant.

Tanarul, Vlad Dragomirescu, i-a reprosat prefectului faptul ca a parcat neregulamentar. Dragomirescu a intrebat-o daca este cazul sa cheme politia pentru ca soferul sa mute masina. „Faceti ceea ce credeti”, raspunde prefectul. Legea spune ca prefectul este garantul respectarii legii si a ordinii publice la nivel local.

Conversatia continua, si tanarul ii bate obrazul prefectului: „Ce cautati in public, doamna Cliseru? Ar trebui sa stati ascunsa dupa 10 august. Ascunsa ar trebui sa stati”. Speranta Cliseru se eschiveaza si spune ca este nevinovata. Apoi, raspunzand altor intrebari ale tanarului, Cliseru admite ca Liviu Dragnea si Carmen Dan au mintit in privinta evenimentelor din Piata Victoriei: „Intrebati acele persoane, nu sa ma haituiti pe mine. Nu sunt eu vinovata, credeti-ma”.

Inregistrarea ajunge virala pe retelele de socializare si este preluata imediat de mai multe posturi de televiziune.

Evident, in PSD trebuie sa fi izbucnit taifunul. Un om-cheie in dosarul violentelor din Piata Victoriei, insusi prefectul Capitalei, arata cu degetul adevaratii vinovati: Carmen Dan si Liviu Dragnea. Ce urmeaza apoi demonstreaza din nou ca PSD, partidul de guvernamant, este guvernat de principii mafiote. Omerta este mai presus de toate, in timp ce amenintarile si santajul sunt instrumentele principale de lucru ale liderilor partidului.

Speranta Cliseru a fost speriata cu ceva atat de tare incat la scurt timp dupa aparitia imaginilor de la terasa in spatiul public a dat publicitatii un comunicat de presa in care rastalmaceste si desfigureaza intr-un mod primitiv dialogul cu tanarul bucurestean.

„Am fost urmarita si hartuita de o persoana necunoscuta”, spune acum prefectul despre tanarul care nu a facut decat sa ii atraga atentia ca nu a parcat regulamentar.

Apoi, reprosul legat de „iesirea in public” este interpretat drept amenintare: „a culminat cu atentionarea ca ar trebui ‘sa stau ascunsa si sa ma gandesc de mai multe ori atunci cand ies in public’”.

In consecinta, Cliseru anunta ca „am luat decizia de a depune impotriva acestei persoane, pe care intre timp am identificat-o, o plangere penala pentru amenintare si ultraj dar si o actiune in raspundere civila delictuala pentru atacul adus reputatiei mele”.

Acest nou episod arata din nou adevarata natura a gruparii care s-a instaurat prin minciuna la fraiele Romaniei. Un tanar care da dovada de un spirit civic admirabil este catalogat drept infractor si este aruncat in moara de macinat timp si nervi a tribunalelor romanesti, in timp ce un functionar de rang inalt, prefectul Capitalei, este terorizat intr-un asemenea hal incat transforma disperat albul in negru intr-un mod care poate fi sesizat chiar si de un copil de 7 ani.

Instaurarea unui asemenea grad de teroare in partid arata ca dementa capilor PSD a ajuns la un nivel exploziv. O dementa care fie se va rasfrange tragic in intreaga societate, mult mai grav decat in 10 august, fie se va lasa cu o inchidere fortata a principalului centru de iradiere, cel mustacios.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: