PSD lanseaza atacul impotriva SRI. Carmen Dan acuza serviciile secrete ca nu si-au facut bine treaba inainte de protestul Diasporei

politica

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, duminica, ca informarile venite de la servicii referitoare la mitingul din 10 august au avut caracter general si nu au aratat o situatie de criza care, prin complexitate, sa ameninte situatia politica sau sociala, transmite Mediafax.

„In completarea si sprijinul activitatilor deja derulate de MAI, dupa protest am solicitat acelorasi institutii, date informatii. In legatura cu activarea Centrul National de Ordine Publica, precizeze ca informatiile primite anterior datei de 10 august nu au dat o situatie de criza care, prin complexitate, sa ameninte situatia politica, sociala, asa cum prevede Hotararea 1052/2014”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne a precizat ca, din aceasta cauza, nu s-a impus activarea Centrului National de Ordine Publica.

Carmen Dan a precizat ca cel care a condus misiunea a fost maiorul Laurentiu Cazan, care a avut la dispozitie efective de jandarmi si din Craiova, Bacau, Constanta sau Ploiesti.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: