PSD, lovitura de stat: „Il suspendam pe Iohannis pentru 7 zile, timp in care il vom revoca pe Lazar, numim sef la DNA si aprobam ministrii”

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu anunta intentiile PSD in razboiul cu Klaus Iohannis. El spune ca la urmatorul Comitet Executiv al PSD s-ar putea aproba decizia ca Iohannis sa fie suspendat din functie pentru sapte zile pentru ca Partidul sa poata face numirile si revocarile pe care si le doreste.

„Presedintele isi bate joc de coalitia aflata la putere intr-un fel care nu s-a intamplat in ultimii 25 de ani in Romania, iar noi nu facem absolut nimic. Noi trebuie sa il suspendam imediat, imediat, pe o perioada de sapte zile, timp in care cel care ii ia locul sa poata sa faca, sa numeasca ministri, sa revoce procurorul general, sa numeasca procurorul sef la DNA, sa promulge legile care trebuie promulgate, pe care dansul le tine si isi bate joc de ele, cum a fost Codul Penal, Codul de Procedura, legile justitiei, dupa care sa il cheme pe domnul Iohannis, presedinte de drept nemeritat in Romania, ales cum a fost ales, sa i se dea inapoi mandatul dupa sapte zile si sa spuna: poftim, domnule presedinte. De acum incolo de fiecare data cand vei face acelasi lucru, te vom suspenda de fiecare data cate sapte zile, ca sa inveti minte ca dumneata nu te joci cu Constitutia”, a declarat Catalin Radulescu la Digi24.

Prooextul PSD este dur criticat de Opozitie. Deputatul USR Stelian Ion, membri in Comisia Juridica, afirma ca „procedura de suspendare fara referendum pentru demitere nu se poate, analfabetilor!”.

„Ia sa luam noi cheia profesorului, sa ne inchidem in clasa, sa motivam absentele si sa ne punem note mari, iar dupa aceea, ii deschidem, sa vedem ce mai zice. Daca faci asta in liceu, vei avea grave probleme disciplinare si probabil vei fi exmatriculat.

Daca, insa te comporti astfel cand esti demnitar, esti un infractor care introduce arbitrariul in viata a milioane de oameni si in destinul unui popor intreg.

Mai ales ca Radulescu-AKM (a se citi Dragnea) nu vrea sa motiveze niste absente, ci, dupa cum spune, ‘noi trebuie sa il suspendam imediat, pe o perioada de sapte zile, timp in care cel care ii ia locul sa poata sa faca, sa numeasca ministri, sa revoce procurorul general, sa numeasca procurorul sef la DNA, sa promulge legile care trebuie promulgate, pe care dansul le tine si isi bate joc de ele, cum a fost Codul Penal, Codul de Procedura, legile justitiei, dupa care sa il cheme pe domnul Iohannis, presedinte de drept nemeritat in Romania, ales cum a fost ales, sa i se dea inapoi mandatul dupa sapte zile si sa spuna: poftim, domnule presedinte.’

Si de ce va trebuie 7 zile? Ca in cateva ore v-ati putea face de cap cu tot ce ati enumerat. Vreti timp si de o sindrofie la Cotroceni, sa sarbatoriti ca ati facut din tara sat fara caini?

Mai sunteti si incompetenti pe deasupra! Procedura de suspendare fara referendum pentru demitere nu se poate, analfabetilor! Si fugiti de referendum ca dracul de tamaie. Mai puneti mana pe carte, nu va mai luati dupa prostiile lui Radulescu, Iordache sau Nicolicea, ca pana si cea mai obedienta Curte Constitutionala va fi obligata sa va arate inca o data cat de habarnisti sunteti!”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: