PSD, macel total: „Slugilor? Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu?”

politica

Numeroase surse politice anunta ca presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, intentioneaza sa ii dea jos din functiile politice pe Codrin Stefanescu si Lia Olguta Vasilescu. Deputatul PSD Liviu Plesoianu are o reactie foarte violenta.

Functia de secretar general al PSD, ocupata acum de Codrin Stefanescu, este vizata de deputatul PSD Marcel Ciolacu. In ce o priveste pe Lia Olguta Vasilescu, aceasta va fi determinata sa fac un pas in spate si sa renunte la pozitia de purtator de cuvant al PSD.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat foarte virulent la aceste informatii: ”Bine, slugilor! Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!”.

”’telectualilor? Principialilor? Slugilor? Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu ca sa preia controlul in PSD gasca aia de… #SERVICIU cu care va tot vedeti voi zilele astea? …

Vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor pentru ca asa s-a hotarat in centrele metapolitice de decizie de unde va luati lumina? Bine, #SLUGILOR! Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD! Hai la Congres, ‘telectualilor! O sa am MULTE sa va zic!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Codrin Stefanescu ameninta cu o „batalie in interiorul PSD”

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, s-a plans, marti, inainte de sedinta BPN al PSD ca „exista colegi care se vor delimita de Liviu Dragnea”. „N-as vrea sa incep o batalie in interiorul PSD, am facut apel la calm, vreau sa fim uniti”, a amenintat Stefanescu.

„Exista colegi care se vor delimita de el. M-am saturat sa vad oameni care se delimiteaza de oameni cand sunt la ananghie, care se delimiteaza de Olguta Vasilescu cand are catuse, de Radu Mazare, de Nicusor Constantinescu. Eu vreau sa fim solidari si sa mergem mai departe, cu toata aceasta infrangere, ne-au votat foarte multi romani”, a spus Stefanescu.

„Este necesar sa facem rapid un congres sa limpezim lucrurile. Sa candideze cine vrea si delegatii sa voteze. N-are nimeni niciun fel de vina, este o vina colectiva. Au muncit si Olguta Vasilescu, primarii, deputatii, toata lumea”, a mai spus secretarul general al PSD.

Intrebat daca Viorica Dancila vrea sa-l schimbe din functie, Stefanescu a raspuns ca „sunt doar zvonuri”.

„Liderul nostru este acum la puscarie. N-as vrea sa incep o batalie in interiorul PSD, am facut apel la calm, vreau sa fim uniti”, a mai spus Stefanescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: