PSD macelareste o ordonanta a unui ministru din Cabinetul Ciolos: „Prostia si hotia au invins din nou”

politica

PSD a macelarit Ordonanta fostului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu. OUG 79, adoptata marti: Nu pot fi manageri de spitale cei cu functii in partide, insa simplii membri pot ocupa aceste posturi.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, fostul ministru din Cabinetul Ciolos ataca dur coalitia PSD-ALDE si isi exprima regretul ca hotia a invins.

„COALITIA PROSTIEI si HOTIEI
Coalitia PSD-ALDE tocmai a anulat cea mai mare parte a reformei in sanatate pe care o aducea OUG 79/2016!
Coalitia lor si cateva televiziuni au vorbit mult despre conditiile din puscarii in ultimele luni.
Conditiile din spitale par sa nu mai fie deloc o problema…

S-a spus mereu ca spitalele sunt subfinantate si ca de-asta arata in halul in care arata. Ei bine, nu. Spitalele arata asa datorita unei coalitii… una mai veche decat coalitia PSD-ALDE: coalitia prostiei si hotiei. Pentru ca da, de obicei cele doua sunt in coalitie, foarte rar sunt in concurenta in spitalele din Romania. De obicei prima face ravagii, iar a doua pune ii asigura primei continuitate si pune institutia pe butuci. Prima este ca o forma degenerativa de reumatism, a doua este precum cancerul.

Mai pe sleau… exact asta urma sa remedieze Ordonanta 79/2016: sa reduca prostia si sa inlature (sau macar sa reduca) hotia. Prin definirea conflictului de interese asa incat managerul sa nu isi mai angajeze rude, sa nu mai faca afaceri cu rude, prin deschiderea si depolitizarea concursurilor pentru toate posturile de conducere asa incat acestea sa fie ocupate de oameni competenti, nu de cei care sunt trimisi acolo in mod discretionar de diversi baroni.
Toate acestea, multumita deputatilor si senatorilor coalitiei PSD-ALDE fie vor fi eliminate, fie vor deveni din nou o formalitate. Suntem din nou… si aici… aproape de unde am plecat.

Imi pare rau.

imi pare tare rau. Imi pare rau pentru noi si pentru ai nostri, pentru toti care vom avea nevoie de aceste spitale.
Imi pare rau pentru profesionistii care lucreaza acolo si care meritau in sfarsit manageri care sa serveasca spitalul, angajatii si pacientii, nu partidul, pe ei insisi si diverse firme capusa!
Imi pare rau cel mai rau pentru pacientii singuri si pentru cei saraci. Ei vor suferi cel mai mult de pe urma conditiilor mizerabile datorate prostiei si hotiei din spitale.
———
Imi pare rau si le multumesc colegilor mei care au lucrat la acest act normativ de reformare a managentului de spital. Imi pare rau si le multumesc celor care l-au inteles si sustinut. Imi pare rau si le multumesc lui Tudor Pop (USR), Emanuel Ungureanu (USR) si Pavel Popescu (PNL) care au incercat sa apere reforma in Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor.
Din pacate prostia si hotia au invins. Din nou”, scrie Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: