PSD, mama si tata pentru familia Cumpanasu. Nevasta lui Cumpanasu a fost consiliera a trei premieri PSD: Grindeanu, Tudose si Dancila

news

Sotia lui Alexandru Cumpanasu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD in calitate de consiliera. In ianuarie 2018 ea a renuntat la functia de consiliera a lui Dancila pentru a deveni apoi secretar general al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei  (CNMR) condusa de catre Cumpanasu.

Simona-Gabriela Baltag, actual Cumpanasu, a fost numita consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Sorin Grindeanu in 28 iunie 2017. Ea a continuat sa fie consiliera a premierilor PSD si dupa plecarea lui Grindeanu si Tudose, pana in ianuarie 2018, in mandatul lui Dancila.

De asemenea, Baltag a fost si consiliera a trei ministri ai Comunicatiilor, arata un articol din stiripesurse.ro dedicat nuntii lui Alexandru Cumpanasu.

Cumpanasu s-a casatorit cu Baltag in octombrie 2018, pe cand aceasta indeplinea functia de secretar general al CNMR.

Iata ce spunea Cumpanasu in februarie 2018, dupa ce si-a numit viitoarea sotie ca secretar general al organizatiei pe care tot el o conduce.

„Prin numirea doamnei Simona Baltag in functia de secretar general al CNMR am realizat o consolidare importanta a organizatiei din punct de vedere administrativ si ca reprezentare. Experienta in administratia centrala si rezultatele obtinute vor spori dinamica si forta CNMR”, a declarat atunci Alexandru Cumpanasu intr-un comunicat de presa.

Mai mult despre: ,

Comentarii: