PSD, masura disperata. Difuzeaza la Antena 3 si RTV sondaje cu rezultate halucinante in favoarea borfasi

news

Sociopol, casa de sondaje condusa de Mirel Palada, a livrat catre Antena 3 un sondaj in care PSD are un procent astronomic chiar in timp ce parlamentarii PSD masacreaza Codul Penal in interesul infractorilor.

Astfel, potrivit sondajului lui Palada, PSD ar urma sa aiba 41% din voturi daca duminica viitoare ar fi alegeri.

Comisia Iordache a intocmit raport de admitere a modificarilor aduse la Codul penal, cu 15 voturi pentru si sapte impotriva.

Comisia a adoptat luni modificarea articolului 297 din Codul penal cu privire la infractiunea de abuz in serviciu, astfel ca infractiunea nu se pedepseste daca prejudiciul este pana in salariul minim brut pe economie – 1.900 de lei. In plus, se considera abuz in serviciu daca scopul este de a obtine foloase materiale necuvenite pentru sine, sot sau rude pana la gradul II. Aceasta masura este in beneficiul lui Dragnea, a acuzat Opozitia.

In timpul dezbaterilor, deputatul PSD Oana Florea a propus abrogarea infratiunii de abuz in serviciu. De asemenea, comisia speciala a eliminat din sfera infractiunii de abuz in serviciu elaborarea, emiterea sau aprobarea actelor normative de catre Parlament si Guvern, iar articolul 298 din Codul penal privind neglijenta in serviciu a fost abrogat. Totodata, comisia a decis modificarea definitiei din Codul penal a grupului infractional organizat, in sensul ca nu constituie grup infractional organizat grupul format ocazional in scopul comiterii imediate a uneia sau mai multor infractiuni si fara a avea o continuitate.

Proiectul intra maine pe ordinea de zi a plenului Senatului.

Comentarii: