PSD: „Nicusor Dan sa decida daca accepta sustinerea penalei Clotilde Armand”. Insa PSD il sustine pe Robert Negoita, trimis in judecata in trei dosare penale

politica

PSD considera ca, dupa trimiterea in judecata a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primaria Generala Nicusor Dan are obligatia morala sa isi clarifice pozitia fata de USR, care il sustine in aceasta campanie electorala. Pe de alta parte, PSD il sustine pe Robert Negoita la Primaria Sectorului 3 in conditiile in care acesta este trimis in judecata in trei dosare penale, prejudiciile fiind de sute de milioane de euro.

Nicusor Dan trebuie sa raspunda in fata bucurestenilor daca accepta sustinerea penalilor din USR sau daca se delimiteaza de acest partid, mai ales ca „inculpata Clotilde Armand aspira la un nou mandat de primar la Sectorul 1, sub sigla USR”, se afirma intr-un comunicat de presa al PSD.

Sursa citata mai spune ca Nicusor Dan trebuie sa decida daca e de acord sau nu sa faca echipa cu „un penal in functii publice in administratia Capitalei, astfel incat bucurestenii sa poata vota in cunostinta de cauza!”.

„Aceasta clarificare este necesara cu atat mai mult cu cat Nicusor Dan pretinde ca lupta cu mafiile de tot felul si isi ironizeaza contracandidatii ca fac parte din categoria interlopilor, lasand de inteles ca el are standarde inalte de integritate. Acum e timpul sa arate bucurestenilor daca intr-adevar respecta aceste standarde! Lipsa unei clarificari in aceasta chestiune echivaleaza cu un acord tacit al lui Nicusor Dan fata de decizia USR de a calca in picioare principiul «fara penali in functii publice» si de a se prezenta cu mai multi suspecti si inculpati in alegerile locale si europarlamentare din 9 iunie”, mai sustine comunicatul.

Procurorii au decis, joi, trimiterea in judecata a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuza de ”folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane”. Armand s-a desemnat manager al unui proiect si a semnat patru dispozitii prin care si-a insusit 18.720 lei.

„Inevitabilul s-a produs. Ciolacu cu partidul lui de politicieni „incoruptibili si cinstiti” au zis sa-mi dau demisia pentru ca au auzit si ei de „Fara penali in functii publice”. Asa le-au zis consultantii PSD PNL sa strige de acum. Bineinteles ca mi s-a facut din nou mila de Ciolacu.

Marcele… ia-ti un pix si o hartie si scrie pe silabe: Fara penali in functii publice are la baza o initiativa cetateneasca ce are ca scop interzicerea cetatenilor CONDAMNATI DEFINITIV sa mai ocupe functii publice in institutiile de stat.

Cat despre demisia mea… hmm. M-am gandit foarte bine si vreau sa va transmit ca mai stau pe aici. Asa, sa va scot din minti ca nu mai puteti fura. Nu mai plangeti oameni buni din PNL PSD pentru ca eu tot voi candida. Iar Marcel al vostru tot la covrigarie se intoarce”, a reactionat Clotilde Armand.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: