PSD nu mai recunoaste rezultatul alegerilor. Anunta ca va infiinta comisie parlamentara de ancheta a „fraudelor” din 26 mai

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, anunta ca PSD intentioneaza sa infiinteze o comisie parlamentara de ancheta privind presupusele „fraude” la alegerile din 26 mai.

”Urmarim si noi cu atentie ceea ce se intampla in spatiul public. Vreau sa va spun ca am vorbit deja si vom vorbi si in cadrul Coalitiei pentru infiintarea unei comisii de ancheta parlamentare cu privire la eventuale fraude la alegerile din 26 mai”, a declarat Mihai Fifor, miercuri, la Antena 3.

Codrin Stefanescu, Lia Olguta Vasilescu si Serban Nicolae sunt cei mai galagiosi promotori ai tezei ca alegerile din 26 mai au fost fraudate.

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, marti, in plenul Parlamentului ca alegerile din 26 mai au fost „fraudate” si i-a amenintat pe reprezentantii Opozitiei ca „vor da socoteala”.

”Veti da socoteala pentru fraude. Cei care au votat de mai multe ori vor da socoteala”, a declarat Nicolae la dezbaterea motiunii de cenzura in parlament.

El a anunta inca de luni, la Antena 3, ca la alegerile europarlamentare ar fi avut loc fraude, avand in vedere numarul mare de voturi pe listele suplimentare (1,5 milioane), inclusiv in localitati izolate. El a solicitat eliminarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) din procesul organizarii alegerilor.

„Va trebuie sa redefinim regulile de votare. La alegerile urmatoare va trebui sa eliminam acele tablete cat se poate de dubioase”, a afirmat Serban Nicolae.

Mai mult despre: ,

Comentarii: