PSD o ataca pe „bunica” lui Mircea Bravo: „De data asta votam cum vrea bunicul. Imi pun o camasa rosie, bunica-tii ii dam trei trandafiri rosii”

politica

PSD a lansat un videoclip electoral, in care se foloseste de un copil, pentru a ataca clipul realizat de Mircea Bravo in mai 2019 in care „bunica” ii indemna pe tineri sa voteze la europarlamentare. Insa in clipul PSD este mistificata realitatea, sustinandu-se ca „bunica” i-a indemnat pe tineri sa voteze cu dreapta.

Videoclipul a fost publicat pe pagina de Faceboomk a plagiatorului PSD Ioan Mang. Un copil se plange bunicului, imbracat in haine traditionale, ca i s-a stricat bicicleta si ca guvernul nu ii mareste alocatia.

„Nici mie nu-mi maresc astia pensia si doar am votat cum a spus bunica. De data asta votam cum vrea bunicul. Imi pun o camasa rosie, bunica-tii ii dam trei trandafiri rosii ca sa o impacam, ne facem ca o luam la dreapta si votam stanga”, spune bunicul.

Intrebat unde este bunica, raspunsul este:  „Ultima data cand am vorbit cu ea ratacea prin fata guvernului, isi cauta pensia”.

Vezi AICI videoclipul PSD.

„Videoclipul se muleaza perfect pe valorile PSD: Mint ca fac intr-un fel, apoi fac altfel, merg dupa valori de acum 60-70 de ani si stau cu mana intinsa si se plang ca nu le da statul in loc sa munceasca pentru a-si repara problemele”, a comentat un roman pe pagina lui Mang.

Acest clip este o replica la viralul realizat de Mircea Bravo in 2019, inainte de alegerile europarlamentare. „Bunica” ii indemna insa pe tineri sa iasa la vot, nu sa voteze cu dreapta, cum se sustine in clipul PSD.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: