PSD, o noua ofensiva pentru intimidarea parintilor protestatari. Acestora li se cere sa semneze, la scoala copiilor, un document revoltator

news

Directorii scolilor au primit ordin sa le inmaneze parintilor cu copii minori un „Contract educational” in care se afla cel putin un paragraf scandalos.

Astfel, printre multe obligatii pe care parintii trebuie sa si le asume sa afla si o interdictie revoltatoare: „Beneficiarul direct, (elevul) are obligatia de a nu organiza/participa la actiuni de protest”.

document

Documentul a fost dat publicitatii de jurnalistul Grigore Cartianu.

„Parinti, nu semnati o asemenea porcarie! Am primit mai multe semnale ca parintii sunt chemati la scoala sa semneze un Contract educational pentru copiii lor minori.

La Art. 3. alineatul l), e trecuta o nerozie izvorata parca din tartacuta lui Codrin Stefanescu sau a Olgutei Vasilescu: „Beneficiarul direct, (elevul) are obligatia de a nu organiza/participa la actiuni de protest”.

Adica, daca mergi cu parintii in Piata Victoriei, ai incalcat Contractul educational si vei fi pedepsit la scoala. La fel, daca protestezi impotriva unui profesor abuziv. Asa ceva e posibil doar intr-o dictatura!”, a scris Cartianu pe Facebook.

Foto: Epoch Times

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: