politica

PSD, obsedat de frigidere. Daea, oda lui Dragnea: „Fiecare cand se trezeste se uita in frigider si apoi pleaca la lucru”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sambata, ca dublul standard este o realitate, nu o fictiune, iar in tara au intrat produse de calitate indoielnica, astfel ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut sa se faca mai multe controale, „pentru a pune stapanire pe aceste fenomene care deja sunt la scara nationala”. El spune ca Ministerul Agriculturii este interesat de hrana populatiei. „Astazi, fiecare dintre noi se uita la galantar si dimineata cand se trezeste se uita in frigider si apoi pleaca la lucru pentru a putea sa isi desfasoare activitatea zilnica”, mai spune el.

Daea a spus ca in perioada dinaintea Sarbatorilor Pascale se impun controale, intrucat comerciantii incearca sa profite si sa vanda produse care nu ar fi conforme din punct de vedere sanitar-veterinar.

„Noi suntem interesati tot timpul sa pastram acest echilibru in asa fel incat in tara sa nu intre produse de calitate indoielnica. Si, din nefericire au intrat. Si stim foarte bine ca dublul standard este o realitate si nu este o fictiune. Este o realitate pentru ca a putut fi constatat in mai multe tari ale Uniunii Europene, in mod deosebit in tarile din partea de est”, a spus ministrul Daea, citat de Digi24.

El a afirmat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut sa se intervina „pentru a pune stapanire pe aceste fenomene”.

„Presedintele partidului, domnul Liviu Dragnea, a solicitat institutiilor statului sa intervina mai accelerat, sa intervina in forta pentru a pune stapanire pe aceste fenomene care deja sunt la scara nationala si pe care noi trebuie sa le gestionam (…)”, a spus Daea.

Totodata, el a mentionat ca se doreste descurajarea consumului de produse din afara tarii.

„Continuam controalele si intensificam aceste controale la toate produsele care sunt puse pe piata in Romania. In al doilea rand avem acest program de cresterea a productiei si de realizare a acestor produse romanesti care sunt mult mai valoroase, stiindu-se in special produsele din legumicultura si fructele, produse pe care sa le realizam si sa le punem in contrapartida pe piata consumatorului in asa fel incat sa descurajam consumul acesta de produse din afara tarii, apreciind calitatea deosebita pe care o au produsele romanesti, stiind ca le avem pe piata si le putem prezenta consumatorului”, a declarat Daea.

El a spus ca Ministerul Agriculturii este interesat tot timpul de hrana populatiei.

„Astazi, fiecare dintre noi se uita la galantar si dimineata cand se trezeste se uita in frigider si apoi pleaca la lucru pentru a putea sa isi desfasoare activitatea zilnica. Iata interesul major pe care il avem si pe care il urmarim de fiecare data in concordanta cu solicitarile”, a mai spus el.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri la Botosani ca daca USR-PLUS vor ajunge la guvernare atunci vor confisca frigiderele si aragazele romanilor.

„Vor sa se desfiinteze dreptul la proprietate. Daca vreti sa nu mai aveti case, terenuri, frigidere, aragaze, OK. Dar sa votati in cunostinta de cauza. Ce au mai spus? Ca vor sa dea OUG sa aresteze toti pesedistii. Se pare ca fascistii de dinainte incep sa fie invidiosi. Au mai zis ca nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locala si trebuie desfiintat”, a afirmat Liviu Dragnea la Botosani, referindu-se la USR si PLUS.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Nevastuica salbatica”. Pilotii ucraineni folosesc acum tactici americane din razboiul din Vietnam: „Ucraina invata in mod clar din gandirea militara occidentala”

Ucraina a inceput sa foloseasca impotriva armatei rusesti tactici americane din razboiul din Vietnam, informeaza…

56 de minute ago

Bucurie in Voluntari, Firea este pe primul loc pe buletinul de vot. Ea este urmata de Burduja

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea se va afla pe primul loc pe buletinul…

3 minute ago

Sanctiuni in urma nuntii de la Buzesti, care a blocat tot centrul orasului. Socrul mare si socrul mic au fost amendati cu cate 6.000 de lei

Politia Teleorman anunta ca, in urma nuntii sfidatoare din Buzesti, care a blocat traficul in…

32 de minute ago

Peste 500.000 de elevi incep, luni, Evaluarea Nationala. In acest an, doar colectarea datelor se va face digital, nu si corectarea testelor

Luni, 13 mai, incepe Evaluarea Nationala de la clasa a II-a, iar duminica la pranz…

33 de minute ago

Unii deputati germani vor ca NATO sa doboare, din Polonia si Romania, dronele rusesti care ataca vestul Ucrainei: „Si Israelul a fost ajutat de SUA, Franta si Marea Britanie”

Deputatii germani din partea partidelor din arcul guvernamental "Verzii" si "Democratii Liberi", precum si din…

4 ore ago