news

„PSD paraziteaza si fura in Parlament”. Premierul Orban spulbera, scurt, actiunile majoritatii parlamentare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca proiectul de lege aprobat joi in Parlament privind interzicerea exportului de busteni are acelasi continut cu un alt proiect depus de PNL in 2017, dar care a fost „tinut la sertar” la Camera Deputatilor, sustinand ca exista „o dorinta de parazitare” in legatura cu modificarea in Parlament a ordonantelor de urgenta emise de Guvern.

Prezent joi seara la postul B1 TV, Ludovic Orban a fost intrebat despre proiectele de legi votate recent in Parlament prin care sunt modificate ordonantele de urgenta ale Guvernului.

„Chiar si astazi am avut o situatie hilara. PNL a depus in anul 2017 un proiect de lege prin care urmaream interdictia la exportul de busteni. Proiectul a fost tinut in sertar, insa s-a trezit marele Dragnea sa elaboreze un proiect de lege in anul 2019 si astazi, la Camera Deputatilor, practic au tinut la sertar proiectul nostru de lege si un proiect de lege, aproape cu acelasi continut ca si proiectul nostru de lege din 2017 privind interdictia exportului la busteni, a fost aprobat de Camera Deputatilor. Dar, ma rog, furtul de proprietate e valabil si pentru furtul de proprietate intelectuala (…)”, a spus Orban, citat de Agerpres.

Premierul a declarat ca „exista o dorinta de parazitare” referindu-se la modificarea in Parlament a ordonantei de urgenta privind alegerile locale.

„Uitati ce fac cu ordonantele. Noi am dat ordonanta de urgenta privind prelungirea mandatelor alesilor locali. Au sarit si ei cu proiect de lege privitor la prelungirea mandatelor alesilor locali, dar au adaugat in plus ca data alegerilor locale nu se mai stabileste de catre Guvern, ci se stabileste prin lege de catre Parlament. Probabil exista o dorinta, pe care sincer nu o inteleg de multe ori, pare asa o parazitare”, a afirmat premierul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Dosar penal in urma nuntii din Buzesti. Cum explica politia faptul ca nu a intervenit cand traficul a fost blocat de masinile nuntasilor – Video

Politia Teleorman anunta ca a dechis dosar penal pentru "blocarea sau ingreunarea circulatiei" in cazul…

O oră ago

Campanie disperata de imagine: Ciolacu a mers la Florin Piersic la spital. Si Piedone s-a agatat de imaginea lui Piersic

Premierul Marcel Ciolacu i-a facut duminica o vizita actorului Florin Piersic, care este internat in…

3 ore ago

Medicul pediatru Mihai Craiu: „Numarul cazurilor de tuse convulsiva este intr-o crestere accelerata. Vorbim de o boala care omoara”

Doctorul Mihai Craiu, medic pediatru, afirma ca, in comunitatile de copii unde ratele de vaccinare…

3 ore ago

Hackerii au atacat platforma Europol si au furat date secrete: „Vand astazi intregul set de date Europol”

Hackerii au reusit sa sparga o platforma securizata a autoritatii europene de politie Europol. Pe…

O oră ago

„Punem un oltean presedinte. Ciuca, presedinte” – seful campaniei electorale a PNL

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat sambata, la lansarea candidatilor liberali din Vrancea, ca partidul…

2 ore ago

Suceava: Incendiu la o sectie de productie de tamplarie PVC din orasul Salcea

Un incendiu a izbucnit, duminica, la o sectie de productie de tamplarie PVC din Salcea,…

2 ore ago