PSD participa la mitingul Antena 3: „Lucrurile au luat-o RAZNA in tara, ne-am saturat de securism”

news

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat, vineri, in cadrul unei postari pe contul sau de Facebook, ca va participa la mitingul organizat de Antena 3 in Piata Constitutiei, motivand „ca lucrurile au cam luat-o razna in tarisoara noastra”.

„Vreau sa-mi anunt toti prietenii ca astazi la ora 15.00 voi participa si eu la mitingul organizat de Antena 3 ! Pentru ca lucrurile au cam luat-o razna in tarisoara noastra. Si pentru ca m-am cam saturat de atata securism si basism la fiecare pas ! Gata, v-am spus ce am pe suflet, va iubesc „, a scris Codrin Stefanescu pe contul sau de Facebook.

Pe Antena 3 continua sa curga apelurile catre populatie pentru a iesi in Piata Constitutiei la o asa-zisa „intalnire” cu vedetele Antena 3.

Comisia de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti a aprobat mitingul intitulat „Libertatea presei in pericol”, organizat de SC Antena 3 SA, vineri, in Piata Constitutiei, potrivit Agerpres.

„SC Antena 3 SA organizeaza, pe 19 februarie, intre orele 15,00 — 18,30, adunarea publica intitulata ‘Libertatea presei in pericol’, in Piata Constitutiei, in spatiul delimitat de fortele de ordine, astfel: intre orele 15,00 — 16,00 — afluirea participantilor; in intervalul orar 16,00 — 18,00 — adunarea publica; intre orele 18,00 — 18,30 — defluirea individuala a participantilor. Organizatorul va instiinta posesorii auto din zona, prin aplicare de fluturasi, incepand cu data de 18 februarie, cu privire la desfasurarea adunarii publice, in vederea eliberarii parcarii din Piata Constitutiei”, a precizat Serviciul pentru Relatia cu Mass-Media al PMB.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: