PSD, pe fata cu Rusia. Mesaj delirant, pro-europenii sunt catalogati drept „tradatori”: „Primesc din Occident finantari obscure si misterioase”

politica

Discurs violent anti-european sustinut de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, in cadrul sedintei extraordinare a PSD Ilfov. De fata cu Dragnea, care il privea aprobator, Stefanescu a acuzat partidele de Opozitie ca sunt finantate din Occident. „Romanii trebuie sa aleaga, pur si simplu, intre tradatori si PSD”, a spus Stefanescu.

„Avem pe de o parte PSD si o pleiada de partide securistoide, cu finantari obscure si misterioase din Occident, partide care isi injura tara, trimit scrisori, voteaza impotriva Romaniei, iar romanii trebuie sa aleaga, pur si simplu, intre tradatori si PSD. Intre detrtactori de tara si PSD, intre antiromani si romanii buni si patrioti din PSD. Asta este mesajul cu care trebuie sa mergeti”, a declarat Codrin Stefanescu.

Mesaje similare a avut si Liviu Dragnea in ultimele saptamni, el acuzand Occidentul ca trimite „alimente otravite” in Romania si ca nu da dreptul romanilor sa aiba „coltul lor de lume”.

Presedintele PSD Liviu Dragnea participa sambata si duminica la alegerile din filialele PSD Ilfov si Braila. Acesta este insotit la evenimente de secretarul general al PSD Codrin Stefanescu si coordonatorul de campanie al partidului Mircea Draghici.

Pentru sefia PSD Ilfov candideaza Gheorghe Bolintineanu, consilier judetean, iar la conducerea PSD Braila candideaza senatorul Ion Rotaru. Este al treilea week-end consecutiv in care Liviu Dragnea este prezent la alegerile organizatiilor PSD din tara.

Dragnea a participat, vineri, si la alegerile din filiala PSD Dambovita unde a fost aleasa presedinte Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.

In ultima perioada, liderul PSD a mai fost in tara in orase precum Resita, Targu Jiu si Calarasi.

Mai mult despre: ,


Comentarii: