PSD, plangere catre „aia de la Bruxelles” impotriva Guvernului Orban: „Trimitem o scrisoare, nu s-a intamplat niciodata in istoria Romaniei asa ceva”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca pesedistii vor sesiza partenerii europeni ai Romaniei cu privire la faptul ca Executivul intentioneaza sa modifice legile electorale, chiar in an electortal, cu mai putin de patru luni inainte de alegerile locale.

”Am mai luat o decizie. (…) Sa trimtem o scrisoare din partea PSD, atat la presedinta Comisiei Europene, cat si la grupul social- democrat, cat si la presedintele Parlamentului European si la toti europarlamentarii, acest abuz de a schimba legile electorale in pofida unei decizii a Curtii Constitutionale si a unei recomandari a Comisiei de la Venetia. Nu ai dreptul intr-un stat democratic si european, sub nicio forma, sa modifici legile electorale cu doua, trei luni inainte de momentul electoral. Nu s-a intamplat niciodata in istoria Romaniei asa ceva si speram sa nu se intample nici de aceasta data”, a declarat Marcel Ciolacu.

In ultimii trei si jumatate, PSD i-a acuzat de nenumarate ori pe liderii partidelor de Opozitie care sesizau instantele europene in legatura cu abuzurile Regimului Dragnea ca striga imaginea Romaniei si ca nu sunt patrioti. Fostu; presedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a referit deseori la oficialii europeni cu exoresia „aia de la Bruxelles”.

Mai mult despre:

Comentarii: