PSD ramane incremenit, nu schimba nimic dupa violentele din Piata. Anuntul lui Dancila privind remanierea guvernamentala

news

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, ca nu se va discuta despre remaniere guvernamentala la sedinta Comitetului Executiv de la finalul acestei saptamani, intrucat nu a fost realizata evaluarea ministrilor. Activitatea acestora va fi analizata prin prisma programului de guvernare, a mai spus Dancila.

Viorica Dancila a fost intrebata, vineri, la Constanta, despre o eventuala remaniere guvernamentala si a negat ca va fi luata in discutie la finalul acestei saptamni.

”Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de remaniere guvernamentala. Dupa cum stiti, am spus ca se va face o evaluare a fiecarui ministru, in functie de programul de guvernare. Nu am facut inca aceasta evaluare, deci nu putem vorbi de o remeniere guvernamentala”, a raspuns Dancila, citata de news.ro.

Intrebata daca este multumita de activitatea ministrilor, a spus ca doar dupa ce va face evaluarea va putea raspunde la aceasta intrebare.

”Acest lucru pot sa-l spun in urma evaluarii pe care o fac, comparativ cu sarcinile indeplinite, cu obiectivele indeplinite din programul de guvernare. Pana nu vad aceasta foaie de parcurs a fiecarui ministru, daca a fost indeplinita, nu pot sa fac anumite precizari”, a mai spus Dancila.

Ea a precizat ca evaluarea se va face in cadrul Coalitiei.

”Suntem un guvern politic si este normal ca evaluarea sa se faca in cadrul Coalitiei si sa discut cu co-presedintii Coalitiei”, a mai spus premierul.

Scoala politica de vara a Organizatiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) are loc in aceste zile la Mamaia, iar pentru sambata este programata sedinta Comitetului Executiv, la Neptun.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: