PSD, reactie turbata la temele anuntate de Iohannis pentru referendum. Serban Nicolae, potop de invective: „Maimutareala”

politica

Atac violent al senatorului PSD Serban Nicolae la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a anuntat cele doua teme pentru referendumul pe justitie.

„Presedintele este la fel de confuz si alambicat cum a fost in ultima perioada. Aceasta maimutareala, compromiterea sedintei solemne, discursurile la presedintie impotriva PSD arata ca exista o disperare care duce la lipsa de ratiune. La niste teme confuze si ultrapolitizate nu pot sa caut solutii rationale.

Arata cat de putin ii pasa de poporul roman. El crede ca poporul roman este disperat sa afle daca CSM poate sa atace la CCR ordonantele de urgenta. Sunt multe de spus despre asemenea aberatii, nu vrea sa fiu pus in postura de a scoate piatra aruncata in balta de presedintele Iohannis”, a declarat Nicolae la Antena 3.

Presedintele Iohannis are nevoie de consultatii, nu de consultari”, a mai spus Nicolae, intrebat daca PSD va merge la Palatul Cotroceni la consultari pe tema referendumului pe justitie.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a transmis, joi, Parlamentului temele care vor fi supuse consultarii populare in cadrul referendumului din 26 mai.

„Astazi am transmis Parlamentului scrisoarea referitoare la cele doua probleme de interes national care vor fi supuse consultarii populare in cadrul referendumului ce va fi organizat pe 26 mai, impreuna cu alegerile europarlamentare. Prima: interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie, cea de-a doua – interzicerea adoptarii de catre Guvern a ordonantelor de urgenta in domeniul infractiunilor, pedepselor si al organizarii judiciare corelata cu dreptul altor autoritati constitutionale de a sesiza direct CCR cu privire la ordonante. Aceste doua teme vor fi supuse consultarii publice”, a spus seful statului la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: