PSD scoate artileria grea. Prezentatoare care „i-a innebunit pe turci cu FORMELE ei”, printre candidatii pentru Parlament

politica

O prezentatoare TV, realizatoare de emisiuni mondene, se afla pe listele de candidati ai PSD pentru Parlament. Presa mondena scrie deseori despre „formele” ei.

Adela Diaconu, realizatoare a unei emisiuni mondene la postul Nova TV, detinut de familia deputatului PSD Constantin Nita, se afla pe listele de candidati pentru Parlament ai PSD Brasov. Cobform unei liste date publicitatii de PSD Brasov, citata de newsbv.ro, Adela are sanse sa se numere printre viitori parlamentari ai partidului.

Presa mondena publica deseori articole despre activitatea Adelei Diaconu. Libertatea, de pilda, a scris ca politiciana PSD „i-a innebunit pe turci cu formele ei”.

adela2 adela3

Pe lista PSD Brasov nu se afla insa doar personaje mondene. Un alt nume cu sanse mari sa intre in Parlament este Tudor Dutu (foto, al doilea din stanga), care invarte afaceri de milioane de euro. Tatal lui Tudor Dutu este Gheorghe Dutu, un important membru al PSD, fost parlamentar si actual presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale.

dutu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: