PSD se indreapta vertiginos spre 4%. Dancila anunta ca este dispusa sa candideze la Presedintia Romaniei: „Nu sunt un om las”

politica

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joica este gata sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii va solicita acest lucru.

„Daca partidul imi va cere sa candidez la prezidentiale, voi accepta ce spune partidul. Daca nu exista o alta optiune care sa ne duca in turul doi si sa castigam, nu voi da inapoi. Nu vreau sa dau impresia ca sunt un om las.

(…) In acest moment, in PSD sunt masurati mai multi posibili candidati, printre care Eugen Teodorovici, Serban Nicolae, Liviu Plesoianu, Ecaterina Andronescu si Calin Popescu Tariceanu. De asemenea, partidul masoara si un candidat independent”, a declarat Dancila.

Dancila a mai spus ca sondajul privind prezidentiabilii PSD a fost finalizat.

”Vrem sa avem un candidat care sa maximizeze sansa PSD. Am pornit de la 22%, cu presedintele arestat. Nu e usor sa recuperam intr-un timp scurt. Dar eu am incredere in activul nostru, in electoratul din Romania ca vor face o alegere buna. (…) In acest moment eu cred ca e bine sa avem un candidat sustinut de toate organizatiile judetene. Avem deja rezultatul primului sondaj in partid si vreau sa fac un nou sondaj cu primii 2-3 clasati”, a declarat Dancila la DC News.

Mai mult despre:

Comentarii: