politica

PSD se insurubeaza la putere pana in 2028. Ciolacu anunta ca vrea coalitie cu PNL si dupa 2024: „Am un gentlemen agreement cu Nicolae Ciuca”

Presedintele Marcel Ciolacu a anuntat, joi, ca doreste ca actuala coalitie PSD-PNL sa continue si dupa alegerile din 2024.

„Cu certitudine, aceasta coalitie va functiona pana in 2024, este nevoie de aceasta coalitie si dupa 2024. Pentru ca trebuiesc in sfarsit abordate lucrurile si de reforma, dar si de sistem, dar si continuate marile proiecte odata pentru totdeauna.

Este evidenta stabilitatea guvernului de cand PSD a venit la guvernare, toti ministrii au venit cu solutii, s-au implicat inm probleme imediat.

Am un gentlemen agreement cu Nicolae Ciuca, pe care il respectam. Este o abordare noua cu presedintele PNL, insa din cate am vazut nici el nu s-a obisnuit sa fie presedinte PNL”, a declarat Ciolacu la DC News.

„Eficienta guvernului trebuie sa creasca, dinamica lucrurilor, noi nu suntem obisnuiti ca romani”, a mai spus Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Donald Trump socheaza din nou: pe contul de Truth Social al fostului presedinte a fost distribuit un videoclip care vorbeste despre un „Reich unificat”

O inregistrare video postata luni pe contul lui Donald Trump pe reteaua sa de socializare…

9 minute ago

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

24 de minute ago

Un student ucrainean arestat in Rusia pentru postari impotriva razboiului, salvat din inchisoare dupa ce prietenii sai au cerut ajutorul fiicei lui Putin

Pana de curand, cetateanul ucrainean Serhii Hulko a fost un student la medicina cu rezultate…

54 de minute ago

Joe Biden critica mandatele de arestare cerute de CPI impotriva liderilor israelieni: „Ofensiva Israelului in Gaza nu este un genocid”

Presedintele american Joe Biden a declarat luni ca ofensiva israeliana in Gaza "nu este un…

O oră ago

Recep Erdogan anunta o zi de doliu national in Turcia, in onoarea „dragului meu frate Raisi”

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu national dupa moartea…

O oră ago