PSD se pregateste sa-i dea afara pe Nicolicea si Iordache. Lider PSD: „Din cauza lor am ajuns la 20 si ceva la suta. Bunicul Luizei are dreptate”

politica

Daniel Tudorache, primar al Sectorului 1 si presedinte PSD Sector 1, afirma ca ajuns la 20% din cauza legilor promovate de Florin Iordache si Eugen Nicolicea. Mia mult, el i-a dat dreptate bunicului Luizei Melencu, care a declarat la Antena 3 ca „uitati unde am ajuns din cauza lor si a legilor pe care le-au dat in Parlament! El cu Iordache si alti hoti!”.

”E suparat (bunicul) si pe buna dreptate. Eu consider ca bunicul avea dreptate. (…) Trebuie sa vedem ce putem face de acum incolo pentru ca sa nu mai existe astfel de cazuri, Caracal, Focsani si alte cazuri”, a spus Daniel Tudorache la Digi24.

Intrebat de legislatia schimbata de „Nicolicea, Iordache si alti hoti”, dupa cum s-a exprimat bunicul Luizei, Daniel Tudorache a raspuns: „Cu siguranta pentru asta platim. Asta e consecinta comportamentului lor, a celor din acele comisii, din cauza asta am ajuns la 20 si ceva la suta. Electoratul ne-a sanctionat, din cauza lor. Sper sa se modifice (legislatia) in perioada urmatoare. Sper sa-si revina colegii mei din Parlament si sa deschida ochii, pentru ca asa nu se mai poate”, a afirmat Tudorache.

„Sper sa existe un T-zero. E mai bine sa recunosti ca ai gresit”, a adaugat Tudorache.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, batjocorit de Mircea Badea si Razvan Dumitrescu pentru ca l-a facut „hot” pe Nicolicea. Cumpanasu n-a avut nicio reactie – Video

Iata interventia bunicului Luizei Melencu la Antena 3:

Moderator (Razvan Dumitrescu): Buna seara, ma auziti?

Bunicul Luizei: Buna seara. Da, va aud.

Moderator: Care sunt precizarile pe care doreati sa le faceti?

Bunicul: Precizarile pe care voiam sa le fac… aveam impotriva lu’ domnu’ Nicolicea.

Moderator: Ce anume?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea mai e in direct la dvs. in emisiune?

Moderator: Sigur ca da. Ce anume doriti sa precizati in legatura cu eventualele spuse de catre domnul Nicolicea?

Bunicul: Domnul Nicolicea ce reprezinta – trecutul, prezentul sau viitorul?

Moderator: Domnul Nicolicea este invitatul meu la aceasta emisiune, ca reprezentant al unui partid de guvernamant – PSD.

Bunicul: Am inteles, dar ce reprezinta… la ce se refera – la prezent, trecut sau viitor?

Moderator: In legatura cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul: Pai, domnu’ Nicolicea are atatea probleme si atatea necazuri… La ce varsta si-a desvarsit studiile? Unde le-a facut, unde le-a…? Mie mi-ar fi rusine sa mai apar in fata natiunii – NATIUNII – cu asemenea oameni!…

Moderator: Stati putin…

Bunicul: … El, Iordache si altii! Sa le fie rusine!

Moderator: Stimate domn, v-a suparat vreo declaratie a domnului Nicolicea? A facut vreo afirmatie care nu este corecta? Sau este un considerent general pe care dvs. il aveti, fara legatura cu discutia concreta ce vizeaza cazul Luizei, cazul Alexandrei si felul in care merge ancheta?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea sa traiasca si sa-si vada de familia lui, de necazurile lui, problemele lui. Domnu’ Nicolicea nu ne reprezinta si nu reprezinta natia si poporul roman! A migrat de la un partid la altul, a alergat din functii in functii, nu-si merita functiile pe care le are!

Moderator: Stimate domn…

Bunicul: Domnu’ Nicolicea sa invete sa vorbeasca si sa respecte natia si poporul roman! Cand a fost ales, a fost ales sa ne respecte, sa ne reprezinte ca natie, ca popor, ca oameni.

Moderator: Am o rugaminte, stimate domn. (…) Nu exista, inteleg, un drept la replica, in cazul de fata. Discutia respectiva nu-si are obiectul, si va multumesc oricum, intelegandu-va totodata supararea. Dar nu are legatura cu ce am discutat pana acum. Va multumesc mult.

Bunicul: V-am inteles, v-am inteles… Dar asemenea oameni sa nu mai apara, sa nu mai apara! Sa le fie rusine…

Moderator: Stimate domn, am o rugaminte…

Bunicul: … sa le fie rusine, ca e Parlamentul plin de anumiti indivizi…

Moderator: Stimate domn, am o rugaminte. Toti cei din Parlament au in spate niste voturi, date de unii sau date de altii…

Bunicul: Unii si le merita, altii nu si le merita!

Moderator: Unii au fost votati, altii n-au fost votati, fiecare cetatean are preferinta lui. In momentul in care cineva ajunge acolo, inseamna are in spate niste voturi. Si sigur ca poata fi tras la raspundere, tot prin vot, ori de cate ori sunt alegeri. (…) Este opinia dvs., este dreptul dvs. sa aveti opinii fata de orice alt politician, nicio problema. Dar nu au legatura aceste opinii cu subiectul discutiei noastre. Va inteleg supararea, intelegeti-ma si pe mine ca jurnalist…

Bunicul: Va inteleg, va inteleg, va inteleg… Dar pentru mine… eu am o durere in suflet. El are copii? Are nepoti?

Moderator: Va cred, dar…

Bunicul: Uitati unde am ajuns din cauza lor si a legilor pe care le-au dat in Parlament! El cu Iordache si alti hoti!

Moderator: Stimate domn, va multumesc pentru discutie…

Bunicul: Da, saru’ mana, multumesc. Sa traiti!

Moderator: Ceea ce s-a intamplat in acest caz n-are legatura cu legile justitiei, are legatura cu Codul Penal, care e in vigoare si n-a fost inca modificat. Asta este. Dar… vedeti perceptiile, ca sa intelegem foarte clar. Astea sunt perceptiile. Domnule Nicolicea…

Eugen Nicolicea: In primul rand, ceea ce declara a mai declarat si altadata – chiar m-am saturat sa aud ineptiile estea -, invocand ca le stie de la Rares Bogdan. Deci, atacul unui politician de o asemenea factura… uite ce produce.

Moderator: Il cunoasteti personal? Aveti o problema…?

Nicolicea: Nu. Are o problema pe care a spus-o singur: «Asa stiu eu de la Rares Bogdan».

Mai mult despre: , ,

Comentarii: