PSD se tine de glume. Serban Nicolae: „Ne punem profesionalismul la dispozitia romanilor. Lasam deoparte orice actiuni de imagine”

politica

Liderii PSD l-au trimis duminica pe senatorul PSD Serban Nicolae sa citeasca o declaratie prin care a sustinut ca pesedistii „lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine”.

Serban Nicolae, campion la badaranii si mitocanii, a sustinut ca pesedistii isi pun „patriotismul, profesionalismul si implicarea” la dispozitia romanilor.

„In plina criza epidemica si in stare de urgenta, Romania are nevoie de ratiune, responsabilitate, solidaritate si solutii concrete. Partidul Social Democrat, prin toti reprezentantii sai, lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine. Patriotismul, profesionalismul si implicarea celor din PSD sunt puse integral si prioritar la dispozitia romanilor!

Parlamentul adopta legi, motiuni si hotarari. Intre mijloacele de aplicare a angajamentelor sale publice, Partidul Social Democrat va pune masurile si propunerile sale in motiuni adoptate de Parlament, motiuni constructive, pozitive, dedicate exclusiv intereselor superioare ale romanilor! Acestea nu sunt motiuni de cenzura si nu vor contine declaratii politice, critici sau indicarea de vinovati”, a sustinut Serban Nicolae.

Cu toate acestea, PSD deruleaza o intensa campanie de autopromovare pe internet, profitand de temerile in crestere ale romanilor. Toate clipurile in limba romana de pe YouTube, in special cele legate de coronavirus, sunt invadate de reclame politice ale PSD. Toate reclamele PSD contin mesajul „PSD rezolva”, amestecand intentionat mesaje despre coronavirus si „criza politica”.

Comentarii: