PSD si-a scos penalii la atac in Parlament, la motiune: „Ministrii PNL au jurat credinta corporatiilor pe bani multi”

politica

Senatorul PSD Florian Bodog a declarat miercuri, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca un guvern care nu poate guverna trebuie sa plece, acuzand Guvernul ca a jurat credinta corporatiilor pe bani multi. ”Fiecare zi cu acest prim-ministru si cu aceasta gasca de incompetenti este inca o zi de rusine”, a afirmat el.

”Mi-a fost frica ca ramane motiunea fara obiect, ca ii vine rau premierului in timp ce vorbea. Un guvern care da vina pe Parlament pentru propria incompetenta trebuie sa plece. Un guvern care nu poate guverna trebuie sa plece. A venit vremea ca Parlamentul sa le dea o noua sansa: sa plece. Sa plece la amicii din corporatii. Au jurat credinta corporatiilor pe bani multi. V-a placut ce ati vazut la PNL in aceste trei luni?”, a intrebat Bodog d ela tribuna Parlamentului.

El a acuzat ca Guvernul s-a imprumutat „la dobanzi umilitoare”, ca ministrul Muncii se la „la tranta cu vaduvele”, iar sanatatea este „oferita pe tava firmelor care le platesc salarii de mii de euro”

De asemenea, a afirmat ca proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale „de fapt, nu elimina mai nimic”.

„Dupa propria lor logica, a celor de la PNL; e vremea ca acest parlament sa-si asume azi, acum, urgenta adevarata: sa dea jos acest guvern. Fiecare zi cu acest prim-ministru si cu aceasta gasca de incompetenti este inca o zi de rusine” a mai spus Bodog.

Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, a fost salvat de Senat de un dosar penal intocmit de DNA. In septembrie 2019, Senatul a respins ridicarea imunitatii fostului ministru PSD al Sanatatii, acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual.

Potrivit DNA, „in perioada februarie 2017 – ianuarie 2018, Florian Bodog, desi cunostea ca persoana angajata in functia de consilier personal nu s-a prezentat la serviciu si nu a prestat activitatile la care era obligata prin contractul individual de munca si fisa postului, ar fi atestat in mod nereal prezenta acesteia la locul de munca prin semnarea foilor colective de prezenta si nu a luat masuri pentru sanctionarea disciplinara”.

Mai mult despre:

Comentarii: