PSD si Firea au politizat ceremoniile oficiale de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf. Mii de pesedisti au fost adusi cu pancarte din baronatele PSD

news

Cateva mii de membri ai PSD au fost adusi in Bucuresti cu autocarele la ceremoniile de Ziua Nationala de la Arcul de Triumf. Acestia au avut pancarte cu PSD, pentru a iesi in evidenta.

Pesedistii au fost adusi din judetele din sudul Romaniei cu 50 de autocare, dupa cum a informat, joi, Promaria Capitalei.

parada 2 parada 3 parada 4

Cel putin 3.500 de militari si experti din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne si Serviciului Roman de Informatii au luat parte la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

„1 decembrie 2017, intre orele 07.00 – 18.00, pentru participarea la parada Zilei Nationale a Romaniei, vor sosi in Bucuresti cca. 30 de autocare, care vor stationa in locuri special amenajate in acest sens, in zona invecinata cu intrarea C a Complexului Expozitional Romexpo, asa cum declara organizatorul. Afluirea si defuirea participantilor se vor face in mod individual si nu se va afecta traficul pietonal si rutier din zona.

Conform prevederilor art. 12 alin. 1 lit, d din Legea 60/1991 republicata, organizatorul adunarii publice va delimita spatiul de desfasurare prin semnalizare distincta si vizibila.

Totodata organizatorul, sub indrumarea si supravegherea fortelor de ordine de la fata locului, va lua masuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranta suficient pentru eliminarea eventualelor situatii generatoare de risc la adresa participantilor, unde nu va fi permisa parcarea vehiculelor destinate transportului”, se arata in protocolul aprobat de Primaria Capitalei.

Protestatarii #rezist anuntasera deja un nou miting, de 1 decembrie, in Piata Victoriei. De asemenea, ei intentioneaza sa fie prezenti si in zona Arcului de Triumf in timpul paradei de Ziua Nationala.

Citeste si: #REZIST. Fara penali la parada militara de 1 Decembrie. Deplasare la Parlament si miting in Piata Victoriei

Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: