PSD si Mircea Diaconu au aparat ordonanta neagra in dezbaterea din PE: „Ar fi tragic si inacceptabil ca strada sa rastoarne un guvern”

politica

In Parlamentul European are loc o dezbatere privind situatia tensionata din Romania. Reprezentantii PSD si ALDE, plus „independentul” Mircea Diaconu, s-au zbatut sa apere ordonanta neagra, spunand ca in Romania au loc abuzuri ale justitiei.

„Tara nu ar accepta ca strada sa rastoarne un guvern. Ar fi tragic si inacceptabil ca acest lucru sa se intample inca o data (referire la referendumul esuat de demitere a lui Traian Basescu – n.red.)”, a declarat europarlamentarul PSD Victor Bostinaru.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicoli a sustinut ca si „DNA a fost infiintata printr-o ordonanta de urgenta”. Ea a declarat ca ordonanta neagra este legala.

Cel mai patetic discurs l-a avut „independentul” Mircea Diaconu: „Era bine sa aveti si un infractor, acela sunt eu. Am fost anchetat in timp ce eram senator si ministru al Cultturii. Dupa doi ani de zile, procurorul mi-a zis ca nu ‘am gasit niciun prejudicu’ si m-a trimis in judecata. Am fost achitat dupa doi ani, nu vreau sa va zic despre anii mei de chin. De o vreme incoace, votul popular este modificat, furat, aruncat la cos”.

Antena 3 a catalogat ca „incredibil” discursul lui Mircea Diaconu, care a fost transmis in direct. ¬†„Discurs incredibil, discursul lui Mircea Diaconu despre justitia din tara noastra”, au comentat realizatorii Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: