PSD si PNL au batut in cuie: primul tur al alegerilor prezidentiale va avea loc pe 29 septembrie

politica

mentionari, online, PSD, PNL, USR

Liderii PSD si PNL au cazut de acord, dupa mai multe zile de dispute, ca primul tur al alegerile prezidentiale sa aiba loc pe 29 septembrie, au declarat surse politice pentru aktual24.ro.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut, in sedinta de guvern de vineri, ministrului de Interne, Catalin Predoiu sa pregateasca proiectul hotararii de guvern privind alegerile prezidentiale, el precizand ca saptamana viitoare stabilesc la care dintre cele doua date, 15 sau 29 septembrie, se va desfasura primul tur de scrutin.

”In urma deciziilor din coalitia de guvernare, ii solicit domnului vicepremier si ministru al afacerilor interne, Catalin Predoiu sa pregateasca proiectul hotararii de guvern privind alegerile prezidentiale”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

”Saptamana viitoare stabilim la care dintre cele doua date, 15 sau 29 septembrie, se va desfasura primul tur”, a mai spus seful Executivului.

Coalitia de guvernare a decis, joi, doua variante de lucru privind calendarul alegerilor prezidentiale, si anume ca primul tur sa fie pe 15 septembrie sau pe 29 septembrie. Decizia finala urmeaza sa fie luata marti, au precizat surse politice.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: