PSD, speriat de o noua infrangere rusinoasa. Ciolacu da inapoi, nu mai este sigur ca Armand va fi demisa. Cum s-a sucit seful PSD in doar o saptamana

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, incepe sa dea inapoi in privinta referendumului de demitere a lui Clotilde Armand. Daca in urma cu o saptamana era sigur ca au fost „fraudate” alegerile si ca Armand va fi demisa, acum nu mai este atat de sigur. El a vorbit luni seara doar despre „suspiciuni” de frauda si ca „crede” ca se vor strage semnaturile.

„Eu cred ca se vor strange semnaturile. Asteptam decizia de la SIIJ. Institutiile statului trebuie sa spuna adevarul. Nu putem ca in Sectorul 1 sa planeze suspiciuni de frauda electorala. E inadmisibil pentru un stat european.”, a declarat Ciolacu, luni seara, la Romania TV.

In urma cu doar o saptamana, Marcel Ciolacu declara tot la RTV ca are informatii potrivit carora Daniel Tudorache a castigat alegerile din Sectorul 1. Ciolacu a declarat ca Tudorache ar avea cu 1.700 de voturi mai mult decat Clotilde Armand si ca PSD se va implica „masiv, in forta” pentru demiterea lui Clotilde Armand.

„De ce nu se implica PSD cu forta sa in strangerea de semnaturi pentru desfasurarea unui referendum?”, a intrebat Bogdan Chirieac.

„Am zis ca sutinem orice intiativa cetateneasca de stranege a semnaturilor. Am facu un indemn public ca membrii PSD sa stranga aceste semnaturi. Doamna Clotilde Armand, conform documentelor stranse de catre procurori si de catre Politia Romana, a pierdut alegerile. Din ce informatii am eu, candidatul PSD, lasand la o parte neregulile care induc categoric o frauda, in acest moment, din buletinele de vot existente, din cei 1.509 saci care au fost predati de catre Biroul Electoral de sector catre tribunal, catre judecatorie si apoi predati la SIIJ, domnul Tudorache, candidatul PSD-ului, are peste 1.700 de voturi in plus”

Categoric ca urmeaza o implicare masiva, in forta, a PSD pentru strangerea de semnaturi, in cazul in care Clotilde Armand nu va accepta aceasta umilinta ca prin frauda a ajuns primar. Eu cred ca nu este bolsevica si nu va tine cont de cine numara voturile. Ne vom organiza cum numai PSD stie sa faca acest lucru”, a declarat Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: