PSD strange semnaturi pentru a „sanctiona” Realitatea TV. Ordin de lupta impotriva „atacurilor si jignirilor aduse la adresa PSD si a Presedintelui Liviu Dragnea”

politica

PSD Hunedoara strange semnaturi pentru un demers indreptat impotriva televiziunilor care il ataca liderul de la centru, Liviu Dragnea, scrie publicatia anchetadehunedoara.ro, a si obtinut un document in acest sens, semnat de presedintele organizatiei judetene, Laurentiu Nistor.

„Ordinul a fost dat, in judetul Hunedoara, la data de 14 septembrie. Fiecare sef de organizatie PSD trebuie sa se prezinte, in termen de patru zile, cu 100 de semnaturi care sa confirme ca oamenii sunt de acord ca PSD sa sanctioneze posturile de televiziune care-l ataca pe seful suprem”, se arata in articolul publicat de anchetadehunedoara.ro, care publica si documentul.

Sefii filialelor locale din judetul Hunedoara ale Partidului Social Democrat au fost obligati de presedintele filialei judetene a PSD, Laurentiu Nistor, sa transmita, in termen de patru zile, pana in 18 septembrie, un tabel cu cel putin 100 de semnaturi, de la membri si simpatizanti ai partidului, in care sa solicite sanctionarea posturilor de televiziune si a jurnalistilor care „l-au atacat si jignit pe Liviu Dragnea”.

„In atentia presedintilor organizatiilor locale ale PSD. In conformitate cu pincipale activitati aprobate de conducerea Partidului Social Democrat va solicitam ca pana in data de 18 Septembrie 2018 sa ne transmiteti pe e-mail: hunedoara@psd.ro tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel putin 100 de semnaturi. Datele si semnaturile din tabele trebuie sa fie reale, oamenii sa stie ce au semnat. Tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile si jignirile aduse la adresa PSD si a Presedintelui Liviu Dragnea si pentru sanctionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi Realitatea TV, si a realizatorilor, ca de exemplu Rares Bogdan”, se arata in adresa semnata de Laurentiu Nistor.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: