PSD suspenda si circulatia trenurilor. Guvernul are de gand sa inchida peste 100 de rute ale CFR

news

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat marti, referindu-se la eventuala inchidere a 100 de rute la CFR Calatori, ca se va lua o decizie dupa ce se va face o evaluare. El a spus ca au fost organizate supracontroale, pentru a se constata daca exista flux de calatori pe aceste rute.

„Sunt in reevaluare aceste obiective. Am luat legatura cu autoritatile locale care sustin ca nu este oportun sa fie inchise (rutele- n.r.) din cauza faptului ca exista o mare cerere din partea publicului calator, care insa nu se reflecta si in casele de bilete ale CFR Calatori. Am organizat supracontroale pentru a vedea exact daca exista flux de calatori si eventul doar neplatitori, aceste evaluari le vom face pe perioada cat inca trenurile circula. In concordanta cu ceea ce vom afla la sfarsitul acestor evaluari vom lua decizii”, a spus Sova la Palatul Parlamentului, intrebat daca exista posibilitatea de a se inchide aproximativ 100 de rute la CFR Calatori.

El a adaugat ca decizia va fi luata in functie de cat de multi platitori de abonamente si bilete sunt pe respectivele rute.

Lucian Sova a fost prezent la Comisia pentru Transporturi a Camerei Deputatilor la o dezbatere pe tema „Accelerarea implementarii marilor proiecte de investitii in infrastructura rutiera”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: