PSD sustine ca Orban da dovada de “lipsa de respect fata de lege”. Acuzatii ale partidului puscariasului Dragnea

politica

Fotografia in care premierul si mai multi ministri apar fumand si fara masti in Palatul Victoria arata lipsa de respect fata de lege si fata de oamenii pe care i-au obligat sa stea in case, sa poarte masti si sa se distanteze social, este de parere purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Lucian Romascanu.

“O poza extrem de celebra in spatiul public in ultimele doua zile ne arata ceea ce inseamna de fapt Guvernul Orban: lipsa de respect fata de lege, lipsa de respect fata de oamenii pe care i-au obligat sa stea in casa, pe care ii obliga sa poarte masti, pe care ii obliga sa se distanteze social. Toate aceste lucruri care sunt valabile si obligatorii prin lege pentru populatie sunt facultative pentru membrii Guvernului”, a declarat Lucian Romascanu in timpul conferintei saptamanale a partidului.

Partidul Social arata ca Ludovic Orban incearca sa refaca imaginea sa si a Guvernului platind o amenda de 3.000 de lei. Reprezentatul PSD, Lucian Romascanu, a tinut sa faca si cateva comentarii pe marginea fotografiei.

“Domnul Orban a spus ca acest lucru se intampla dupa ora 15:00 intr-o declaratie, dupa ora 17:00 in alta declaratie. Nu uitati probabil nici unul dintre dumneavoastra cum la inceputul guvernarii striga prin Palatul Victoria la ora 21:00 ca nu e nimeni la munca. Probabil ca munca incepe dupa acest aperitiv astfel incat sa continue pana la ora 21. Domnul Orban a incercat sa-si dreaga imaginea, a sa si a Guvernului, platind o amenda de 3000 de lei pentru aceste incalcari ale legii. As vrea doar atata sa il intreb. Pana de curand domnul Orban traia din 3000 de lei pe luna ca angajat la privat. Cum suna sa dai o leafa intreaga pe o amenda pentru ceea ce a facut dumnealui?”, a mai spus purtatorul de cuvant al PSD.

Romascanu considera ca aceasta fotografie va reprezenta in istorie ceea ce a insemnat Guvernul Orban pentru Romania.

Tot astazi, o noua fotografie cu premierul Romaniei, Ludovic Orban, fumand la Palatul Victoria a fost postata de consilierul Liei Olguta Vasilescu, care spune ca este facuta in sala de sedinte.

Ludovic Orban este surprins din nou cand fumeaza si nu poarta corect masca. Fotografia apare la doar doua zile dupa scandalul in care mai multi ministri, dar si Ludovic Orban, apar in biroul premierului nepurtand masca, iar doi dintre ei fumau.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: