PSD sustine ca seful Grupului de Comunicare Strategica este un „falsificator de duzina”: „Romania Educata s-a transformat in Romania imposturii si falsului”

politica

PSD a emis, luni, un comunicat de presa in care acuza Guvernul Orban a numit in fruntea Grupului de Comunicare Strategica pe un „falsificator de duzina”. Andi Manciu nu are diploma de licenta, desi a urmat patru ani cursurile Facultatii de Stiinte Politice.

„Consilierul de stat, Andi Manciu, cel pus de premierul Orban in fruntea Grupului de Comunicare Strategica, entitatea obscura care hotaraste destinul romanilor in plina pandemie, este un falsificator de duzina!

Datele oficiale publicate astazi demonstreaza ca Manciu, care are statut de inalt demnitar, si-a contrafacut studiile, inventand pur si simplu o diploma de licenta.

In fata acestei ilegalitati flagrante la varful statului, in orice tara civilizata a Europei un asemenea scandal ar genera imediat anchetarea si, simultan, retragerea celui vinovat din spatiul public. In plus, ar necesita un gest de responsabilitatea politica al sefului sau direct, premierul Romaniei, fiindca Ludovic Orban a pus un falsificator sa gestioneze datele strategice despre #pandemie, informatii care ar trebui sa fie deasupra oricarei potentiale suspiciuni. Pentru asa ceva, chiar si un om cu obrazul tabacit de o nesimtire organica precum Orban trebuie sa plece! Altfel, seful PNL da o lovitura mortala credibilitatii intregului mecanism de comunicare publica a datelor asupra pandemiei.

Astazi insa, in fruntea Guvernului a ajuns un dinozaur politic pentru care responsabilitatea este o gluma sinistra. Pentru Orban, vina este intotdeauna a altcuiva – ca in cazul fostului sef de la Spalarea Banilor, Baranga, strungarul ajuns sa ocupe inalte pozitii in aparatul de stat cu o diploma falsa de bacalaureat!
#RomaniaEducata s-a transformat in Romania imposturii si falsului! Credeti cumva ca dl. Iohannis il va chema pe Orban la Cotroceni si – pentru ca tot vorbeste despre respectul legii intr-un stat de drept – sa-i ceara cumva depunerea mandatului?”, anunta PSD pe pagina oficiala de Facebook.

Andi Manciu a declarat ca oricum nu a scris in CV faptul ca este licentiat.

” In privinta studiilor am mentionat in CV ca am urmat cursurile universitare si nu am declarat ca sunt pana la acest moment licentiat, intrucat acest lucru ar fi contrar situatiei de fapt”, a declarat Manciu pentru stiripesurse.ro.

Iata cum arata CV-ul lui Manciu:

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: