PSD sustine ca Tudorache are 1.122 de voturi mai mult decat Clotilde Armand. Acuza „fraude” comise de USR

politica

​PSD solicita Biroului Electoral Central anularea alegerilor sau renumararea voturilor la Sectorul 1, invocand fraudarea alegerilor in defavoarea lui Dan Tudorache, se arata intr-un document oficial trimis BEC-ului.

PSD sustine ca, din numaratoarea paralela a partidului, ar rezulta ca Dan Tudorache are 1.122 de voturi in plus fata de Clotilde Armand. Tudorache anuntase luni ca ar avea 200 de voturi. Insa in cererea adresata BEC, numarul de voturi pe care il are Clotilde Armand este mai mare decat al lui Tudorache.

 

In solicitarea transmisa BEC, publicata de hotnews.ro, reprezentantii PSD reclama inscrierea fictiva in listele suplimentare a unui „numar anormal de mare de persoane” si „falsificarea proceselor verbale”.

Biroul Electoral Central s-a intrunit, marti, in sedinta, pe ordinea de zi figurand, intre altele, sesizarea formulata de PSD Sector 1 Bucuresti.

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, Dan Tudorache, primarul in functie, a anuntat marti ca a solicitat Biroului Electoral Central renumararea voturilor de la scrutinul de duminica. Tudorache i-a acuzat pe reprezentantii USR ca ar crea presiune asupra Biroului electoral de sector.

La randul sau, europarlamentarul Clotilde Armand, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Sectorului 1, a anuntat ca va solicita Parchetului General sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1.

Mai mult despre: ,

Comentarii: