politica

„PSD trebuie sa dispara, pentru sanatatea Romaniei”. Florin Citu prezinta principalele argumente: „In guvernarea PSD, Romania conducea trei topuri ale rusinii”

Ministrul Finantelor, Florin Citu, lanseaza un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca „pentru sanatatea economica a Romaniei PSD trebuie sa dispara”. Citu prezinta si mai multe argumente.

„Guvernarea PSD – taxe mari, haos fiscal, inflatie mare si dobanzi mari. In guvernarea PSD Romania conducea trei topuri ale rusinii- cea mai mare inflatie din UE, cele mai mari dobanzi si cel mai mare deficit. Nu exista alt guvern in istoria Romaniei moderne care sa fi DISTRUS o economie intr-un timp asa de scurt. PSD -ul lui Dragnea/Ciolacu a facut-o.

Guvernarea socialisto-comunista din perioada 2017-2019 a avut parte de un context economic international favorabil. A preluat o economie nationala care avea o crestere economica puternica. Si-a batut joc de acest context si a luat masuri DOAR impotriva dezvoltarii economiei si a sectorului privat.

PSD a modificat codul fiscal de aproape 1000 de ori in cei trei ani de guvernare. A supraIMPOZITAT contractele part time (socialistii te taxeaza si pentru ce nu ai castigat), a suprataxat consumul de combustibil, a introdus TVA defalcat si OUG 114 prin care a IMPOZITAT cam toate sectoarele din economie.

In guvernarea PSD Romania a crescut deficitul bugetar desi restul tarilor din UE il reduceau. Aproape jumatate din tarile membre UE au trecut la surplus bugetar in timp ce PSD isi batea joc de finantele Romaniei. DOAR PSD a guvernat IRESPONSABIL in UE si a distrus echilibrele macroeconimice ale Romaniei.

Preturile au explodat in guvernarea PSD. Rata inflatiei a crescut de la 0% la 5.4%. A fost CEA MAI MARE RATA A INFLATIEI din UE aproape 3 ani la rand!!!

Inevitabil, in guvernarea PSD au explodat si dobanzile. In timp ce scadeau in toata EUROPA, chiar si in GRECIA, in Romania PSD le creestea. De la aproape 0% la aproximativ 4% pentru ROBOR.

PSD inseamna pentru romani taxe mari si multe, inflatie mare si dobanzi mari. Nu conteaza cine conduce PSD intotdeauna vor CRESTE taxele, dobanzile si preturile.

Pentru sanatatea economica a Romaniei PSD trebuie sa dispara”, a scris Citu pe Facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara ca partidul sau va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea ”un scor suficient de bun” incat sa castige alegerile.

”PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri locale. Suntem in aceeasi parametri”, a afirmat, luni seara la B 1 TV, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Vorbind despre sondajele de opinie care arata ca PSD va pierde alegerile, Ciolacu a afirmat: ”Nu e adevarat. Stiti, inainte de europarlamentare venisera niste sondaje ca PSD castiga cu 38%. Am obtinut 23%. Vom avea un scor suficient de bun astfel incat sa castigam alegerile parlamentare in 6 decembrie”.

In ceea ce priveste alegerile din Capitala, Ciolacu a precizat ca PSD lupta pentru toate sectoarele.

”Ne batem pentru toate sectoarele. In afara de Sectorul 2, unde e Cristi Popescu, candidat nou de primar, in rest, normal, primarii in functie au prima sansa. Nu mai vorbim de doamna Gabriela Firea”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: florin citu

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

2 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

5 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

5 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

5 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

5 ore ago