PSD trece la amenintari fatise: „Alegatorii PSD vor riposta. Mi-e frica de ce se va intampla” – Video

politica

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat la Digi24 ca opozitia din Romania acuza orice act administrativ de hotie, iar acest lucru va genera o contrareactie din partea cealalta. Alegatorii PSD nu vor mai suporta toate aceste acuze impotriva partidului de la putere si „vor riposta”. „Mi-e frica de ce se va intampla in campaniile electorale care urmeaza si care vor genera foarte multe orgolii si foarte mult sentiment”, precizeaza Gabriel Zetea.

„S-a ajuns la aceasta situatie in care incet incet justitia coboara in strada in Romania. Este o zi rusinoasa pentru intreaga societate romaneasca, pentru ca justitia trebuie sa fie facuta in sala de judecata. Vorbim despre un proces, cineva acuza, cineva se apara, iar cei care vor da verdictul final vor fi judecatorii si nimeni nu va putea sa contrazica intr-un fel sau altul decizia judecatorilor. Ea va trebui sa fie acceptata de toata lumea.

Trebuie sa ne punem intrebarea mai mult cum am ajuns in aceasta situatie, ca un proces, al oricui ar fi el, sa fie atata de comentat in spatiul public, si mai ales comentat in strada.

Clasa politica ar trebui sa fie modele pentru societate si, in loc sa ne acuzam reciproc in fiecare zi de hotie – deocamdata asta e opozitia in Romania, ca se intampla vreo lege, e hotie, ca se intampla vreun act administrativ, e hotie. Toata aceasta retorica preluata de opozitie pana la cel mai mic sat din Romania, orice act administrativ este deja acuzat de hotie. Lucrul asta va genera o contrareactie din partea cealalta.

De obicei, alegatorii PSD sunt oameni ceva mai asezati, care nu ies toata ziua in strada, pentru ca de obicei la orele acelea, ei sunt la munca.

La un moment dat, nu vor mai suporta toate aceste acuze la nivel general impotriva PSD si vor riposta si mi-e frica de ce se va intampla in campaniile electorale care urmeaza si care vor genera foarte multe orgolii si foarte mult sentiment. In momentul in care va continua toata aceasta retorica a opozitiei vizavi de hotia imaginara din Romania si felul in care vor reactiona si sustinatorii PSD, pentru ca se va intampla in acest lucru”, declara Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

Mai mult despre: ,

Comentarii: