„PSD-ul asta vagabond si hot a dat la pensionari 300 de lei pana acum”. De ce sunt alaturi de PSD manifestantii de la Cotroceni – Video

news

Mai multe zeci de manifestanti s-au aflat, joi, in fata Palatului Cotroceni, unde au cerut demisia lui Klaus Iohannis. In mare majoritate pensionari, protestatarii au tinut sa laude PSD oentru ca „le-a dat bani la pensie”.

Oamenii au venit cu vuvuzele si pancarte pe care sunt scrise mesaje precum: „Iohannel, nu mai minti la Bruxelles”, „Vrem Guvernul Romaniei, nu Guvernul meu.”

Unul dintre paerticipanti a recunisct ca „PSD-ul este hot”, insa „a dat la pensionari 300 de lei pana acum”.

Europarlamentarul Catalin Ivan, fost membru PSD, a prezentat dovada ca PSD organizeaza contramanifestatii in fata Palatului Cotroceni. Liderii organizatiilor locale din Bucuresti au primit ordin sa trimita cate 10 membri pentru a protesta fata de „nerespectarea Constitutiei Romaniei” de catre Iohannis.

Ivan a prezentat un mesaj pe care un vicepresedinte PSD din Bucuresti, Dan Tara, l-a trimis catre subordonatii lui:

„Acum, daca Dragnea insista cu protestele spontane, insist si eu sa va anunt unde vor avea loc. Maine, oameni furiosi pentru ca Iohannis nu respecta legea fundamentala a tarii isi vor striga nemultumirea incepand cu ora 17.45. Faptul ca limba maghiara devine limba regionala in urma santajului UDMR o fi constitutional? Faptul ca Harghita si Covasna nu mai sunt de facto teritorii romanesti o fi constitutional?”, a scris Catalin Ivan pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: