PSD-ul declanseaza deja atacul impotriva DNA. Inregistrari despre „santaje DNA” furnizate lui Sebastian Ghita pentru a-l victimiza pe Dragnea

politica

Dupa ce s-a folosit de Sebastian Ghita si de postul sau pentru a-i manipula in campanie pe romani cu comploturile lui George Soros, PSD i-a dat o noua misiune lui Sebastian Ghita: demolarea DNA.

Sebastian Ghita, a sustinut, luni, ca DNA vrea sa ii faca dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa si a-l santaja sa renunte la functia de premier.

„Am primit zilele trecute un fisier audio in care se afla o discutie intre doi procurori de la DNA, dintre care unul este celebrul Negulescu si un alt coleg al dansului. Exista acum, la nivelul DNA, o actiune menita sa ii faca dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa, a-l santaja sa renunte la functia de premier”, a dezvaluit Sebastian Ghita.

Acesta considera „ca astfel de lucruri nu pot exista si toata lumea trebuie sa faca eforturi ca aceste lucruri sa nu existe. „Mie, familiei mele, prietenilor mei li se pregatesc dosare penale pentru a continua presiunile si pentru a se obtine denunturi pentru Dragnea si Ponta. Liviu Dragnea se afla sub o presiune uriasa sa renunte la puterea primita din partea romanilor”, a subliniat Ghita, potrivit Romania TV.

Sebastian Ghita este convins ca exista un triunghi DNA-PNL si Iohannis. „Acest complot si aceasta pozitionare exista. Nu are sens sa nu luam in calcul ce s-a intamplat si in anii anteriori. Liderii PSD au fost sub presiune constanta si favoritii au fost liberalii”.

„Saptamana trecuta deja circulau zvonuri ca ii vor face dosar, ca pana in martie il vor inchide, ma astept la orice. Sper ca Dragnea va reactiona corect si va gasi solutia corecta incat sa nu tradeze votul oamenilor”, a conchis Ghita.

Iata inregistrarea difuzata de Romania TV: „Eu am inteles ca s-au facut presiuni asupra lui. Daca informatiile sunt adevarate este rau si este grav. Eu mai spun inca o data ca nu pot fi intimidat. Nu o spun cu rautate, ci cu seninatate si cu zambetul pe buze. Nu pot sa fug nici eu, nici colegii mei. Institutiile ar fi bine sa sunt ale statului si trebuie sa lucreze pentru romani. Fiecare sa se uite in fisa postului si sa nu isi depaseasca atributiile. Daca sunt unii care nu vor sa respecte asta, vor suporta consecintele”.

Deloc surprinzator, Dragnea a luat in serios declaratiile lui Ghita: „Eu am inteles ca s-au facut presiuni asupra lui. Daca informatiile sunt adevarate este rau si este grav. Eu mai spun inca o data ca nu pot fi intimidat. Nu o spun cu rautate, ci cu seninatate si cu zambetul pe buze. Nu pot sa fug nici eu, nici colegii mei. Institutiile ar fi bine sa sunt ale statului si trebuie sa lucreze pentru romani. Fiecare sa se uite in fisa postului si sa nu isi depaseasca atributiile. Daca sunt unii care nu vor sa respecte asta, vor suporta consecintele”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: