PSD-ul e terminat! Referendumul pe justitie intra in linie dreapta, Iohannis se tine de cuvant. Incep consultarile la Palatul Cotroceni

politica

Elena Calistru de la Asociatia Funky Citizens anunta ca a fost invitata, marti, la Palatul Cotroceni pentru a participa la consultari „cu privire la oportunitatea organizarii unui referendum pe justitie”.

„Am primit (si acceptat) o invitatie de a participa la consultarile Presedintelui cu o parte din organizatiile din societatea civila cu privire la oportunitatea organizarii unui referendum pe justitie.

Se intampla marti, la Cotroceni. Asa ca am nevoie de inteligenta voastra colectiva – voi cum simtiti acest posibil referendum deodata cu europarlamentarele? Strica, ajuta? Cum ar trebui sa sune intrebarea?”, anunta Elena Calistru pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat saptamana aceasta ca este ”aproape hotarat” sa organizeze un referendum pe data de 26 mai, cand vor avea loc alegerile europarlamentare, si alaturi de echipa de la Cotroceni lucreaza foarte intens la acest lucru. Seful statului a mai spus ca isi doreste ca poporul roman „sa spuna clar daca tolereaza coruptia sau daca trebuie sa tragem linia si sa spunem atat”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: