PSD-ul ramane fara membri. Partidul lui Dragnea anunta ca peste 72.000 de oameni s-au inscris in 48 de ore

politica

Noul partid al lui Dragnea, Alianta pentru Romania (APP), sustine ca peste 72.000 de oameni s-au inscris incepand de duminica seara. 

„Pana acum suntem peste 72.000 de patrioti inscrisi in APP! Forta noastra creste cu fiecare minut care trece!”, a anuntat APP pe Facebook.

APP sustine ca doar in ultimele 24 de ore s-au inscris peste 9.000 de oameni. O mare parte dintre acestia sunt membri PSD.

Citeste si: Cine conduce in acte partidul lui Dragnea. Un fost deputat PRM-PSD asociat in afaceri cu interlopul Dorin Lazar Maior, proaspat eliberat din puscarie

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a prezentat luni, dupa sedinta conducerii partidului, pozitia oficiala a PSD fata de acuzatiile de duminica ale lui Liviu Dragnea.

Intrebat ce parere are despre noul partid anuntat de Dragnea, Oprea a sustinut ca acesta nu va avea niciun succes: „Au mai fost incercari de a face si alte formatiuni politice, va aduc aminte si de alti presedinti ai PSD cu aceleasi demersuri, azi sunt in zona neparlamentara. Banuiesc ca se va intampla acelasi lucru. Toate avu avut acelasi traseu”.

Intrebat despre acuzatia ca PSD este „predat” statului paralel si lui Klaus Iohannis, Oprea a spus: „Suntem atat de predati incat le-am facut in ciuda si i-am batut de i-am snopit. Am castigat alegerile”.

„De cate ori se intampla ceva, congres la PNL si USRPLUS, si se declanseaza o criza politica, apar spre PSD diferite scenarii, ne-am obisnuit cu ele, sunt aceleasi dintotdeauna”, a acuzat apoi Oprea, sugerand o implicare a „statului paralel”.

Tot Oprea a sustinut apoi ca nu exista „statul paralel”: „Eu nu simt influenta serviciilor secrete in PSD sau in politica”.

„Intelegem suferinta prin care a trecut, ii uram foarte multa sanatate”, i-a mai transmis Oprea lui Dragnea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: