„PSD-ul sa se duca dracului!”. Marcel Ciolacu, prins cu minciuna de protestatarul Marian Morosanu – Video

politica

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” i-a reprosat lui Marcel Ciolacu, duminica seara, ca are certificat de „de luptator in revolutie cu rol determinant” desi in Buzau nu a fost nimeni ranit in Decembrie 1989.

Protestatarul l-a asteptat pe Ciolacu in fata sediului B1 TV. Seful PSD a iesit insotit de un bodyguard si s-a grabit catre masina. Morosanu l-a abordat si i-a citat dintr-un document oficial, din care reiese ca la Buzau nu au fost raniti in timpul Revolutiei, insa Ciolacu a replicat batjocoritor ca „nu am ochelarii la mine”.

„In orasul Buzau nu au fost raniti. Cum naiba sunteti revolutionar cu rol determinant?”, a intrebat Morosanu.

„Am fost”,  a replicat Ciolacu. „Au fost raniti”, a sustinut in continuare Ciolacu, intrand grabit in masina.

„De ce mintiti? Mintiti urat, sa va fie rusine. PSD sa se duca dracului”, s-a enervat Marian Morosanu.

Documentul pe care Morosanu i l-a aratat lui Ciolacu:

Cine este Marian Morosanu

Marian Morosanu este insa unul dintre cei mai curajosi oameni care au iesit in strada, in decembrie 1989, pentru a alunga dictatura comunista. Sorin Rosca Stanescu, acum sustinator al lui Dragnea, a spus ca Marian Morosanu a fost „primul tanar care a intrat in Comitetul Central, deschizand practic portile cladirii pentru alungarea lui Ceausescu”.

Morosanu a fost activ si in timpul protestelor din Piata Universitatii din 1990. El a fost prins de minerii adusi de Ion Iliescu la Bucuresti si a fost batut atat de rau incat a ramas pana acum cu un defect de vorbire.

Morosanu a fost arestat dupa Mineriada din 13-15 iunie.

„Cand am intrat in greva foamei la Jilava, mi-au aratat acuzatiile si mandatul de arestare. Incadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei nationale. Pe spatele mandatului scria: ‘A nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social’. Ulterior, incadrarea a fost schimbata in infractiune de ultraj, de distrugere si de patrundere frauduloasa intr-o institutie publica. Ulterior am fost judecat in stare de libertate si condamnat la 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare”, spunea Morosanu pentru Ziarul Ring.

Marian Morosanu are acum varsta de 50 de ani si este in continuare foarte activ, participand la numeroase proteste impotriva PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: