PSD incearca sa vampirizeze imaginea excelenta a Maiei Sandu. Ce a cautat delegatia PSD-ista la Chisinau

opinii

O importanta delegatie PSD, in frunte cu insusi Marcel Ciolacu, s-a aflat luni la Chisinau sub pretextul unei „vizite parlamentare”. Respectand traditia fesenisto-pesedista, Ciolacu si ai lui incearca acum sa paraziteze, vampirizeze, imaginea extraordinar de buna pe care Maia Sandu o are printre romani.

Ciolacu a sustinut ca este o „delegatie parlamentara”, insa din componenta delegatiei au facut parte numai parlamentari ai PSD, atat din Camera Deputatilor cat si de la Senat. A fost in realitate o delegatie PSD-ista la nivel inalt, cum nu s-a mai intamplat pana acum in timpul vizitelor in Republica Moldova.

Ciolacu a sustinut ca scopul vizitei a fost de a oferi „expertiza” oficialilor moldoveni in privinta procesului de aderare la UE. Afirmatia sa este de un ridicol total. „Expertii” (se pare ca este noua formulare propagandistica menita sa inlocuiasca „specialistii”) adusi la Chisinau sunt politruci care s-au remarcat in PSD doar prin clampanirea de lozinci: Natalia Intotero, Ana-Maria Catauta, Daniel Suciu, Andi Cristea si campionul luptei antijustitie, Titus Corlatean.

Ce fel de „expertiza” ar putea oferi acesti indivizi unor absolventi de Harvard, precum Natalia Cavrilita si Maia Sandu? Maia a aratat cu mult curaj ca stie ce are de facut, ce pot sa o invete Ciolacu cu Corlatean? Ca este „abuz” arestarea lui Igor Dodon, ca Dodon si trupa de oligarhi fugiti din tara au patit un „necaz”, ca Maia nu respecta „prezumtia de nevinovatie” cand ii face pe aia „talhari”? Dar cum de Corlatean nu i-a facut inca plangere pentru discriminare?

Maia Sandu reprezinta fix valorile pe care pesedistii le-au relativizat, terfelit, murdarit, innoroit in ultimii 20 de ani:

– zero compromisuri fata de coruptie (PSD: Da’ ce-a facut, a dat in cap la oameni?/ A patit un necaz/ Este un specialist, ne bagam valorile la puscarie, etc, etc)

– meritocratie (PSD: Nepoata lui Ciolacu a fost angajata la ICR/ Iubita lui Marian Neacsu a fost numita secretar general al Camerei Deputatilor/ Cumnata lui Grindeanu este sefa de inspectorat/ Cumnatul lui Firea conduce doua companii de stat, etc, etc)

– europenism (PSD: Nu suntem colonie/ Ce, dicteaza Bruxellesul, deciziile CCR sunt superioare/ Sa-si vada de ale lor acolo, noi avem necazurile noastre aici, etc, etc)

– libertatea de exprimare (PSD: zeci de milioane de euro pompate in televiziuni si site-uri/ Tentativa de a inchide aktual24.ro/ Procese de „calomnie”, etc, etc)

– toleranta fata de minoritatile sexuale (Sa mai amintesc de glumele obscene ale lui Ciolacu si Romascanu (apropo, ministru al Culturii) de prin Parlament despre „barbatii gravizi”?)

Singura „expertiza” pe care pesedistii pot sa o ofere la Chisinau este cum sa scapi din atelierul auto. Maia ar fi putut sa le faca foloseasca expertiza si sa-i trimita fortat langa prietenul lor Dodon sa faca schimb de experienta.

Ce a cautat in realitate delegatia PSD la Chisinau? PSD si Marcel Ciolacu au o tentativa ridicola si jalnica de a se lipi de imaginea Maiei Sandu in buna traditie politicianista a parazitarii personalitatilor si evenimentelor care se bucura de apreciere mare in ochii romanilor. Mai tineti minte cum Gabriela Firea defila cu imaginea lui Ion Ratiu? O reprezentanta a partidului fesenistilor care l-au haituit pe Ion Ratiu isi trasese la rever imaginea lui Ion Ratiu si ne dadea lectii de democratie si toleranta. Este de remarcat si cum liderii PSD, partidul fostilor comunisti care daramau biserici, ne scot ochii acum zilnic cu icoane postate pe retelele de socializare si cu cruci batute ceremonios la orice manifestare publica.

Insa Maia Sandu si-a obtinut aceasta imagine tocmai datorita valorilor pe care le-a sustinut perseverent si cu intrasigenta, exact acele valori pe care PSD continua sa le batjocoreasca in Romania.

Citeste si: Grindeanu se declara „prieten” al medicului PSD care lua spaga de la oamenii saraci: „Imi doresc sa isi dovedeasca nevinovatia”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: