PSD vrea „intarirea” relatiilor cu parlamentul din Cuba. Cuba este o dictatura comunista, „parlamentarii” sunt alesi pe baza „trecutului revolutionar”

politica

Deputatul PSD Radu Cristescu anunta ca s-a intalnit cu ambasadorul Cubei in Romania, cu care a discutat despre „intarirea” relatiilor cu parlamentul cubanez. Alaturi de Cristescu au mai fost doar pesedisti, Alfred Simonis si Alexandru Rafila.

„Ca presedinte al Grupului Parlamentar de Prietenie Romania-Cuba, am avut onoarea sa-l am ca invitat pe Excelenta Sa Robert Cesar Hamilton Magana, ambasadorul Republicii Cuba la Bucuresti, caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru intrevedere.

Impreuna cu colegii mei, vicepresedintele Camerei Deputatilor, dr. Alexandru Rafila, si liderul Grupului Parlamentar al PSD, Alfred Simonis, am discutat despre intarirea relatiilor dintre parlamentele celor doua tari. De asemenea, am incercat sa identificam oportunitati reciproc avantajoase in domeniul economic, medical, biotehnologic si turistic.

Aceasta intrevedere a fost preambulul unei viitoare intalniri ce va avea loc la Parlament, impreuna cu toti membrii grupului parlamentar”, a anuntat Cristescu pe Facebook.

 

Cuna este o dictatura comunista in care exista un singur partid. Membrii „parlamentului” sunt alesi in urma unor adunari publice pe criterii de „patriotism” si „trecut revolutionar”, cei mai multi reprezentand cate un segment al societatii: sindicate, fermieri, organizatii ale studentilor, etc.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: