PSD vrea sa inhate sefia Camerei Deputatilor dupa demisia lui Orban. Grindeanu: „PSD va avea un candidat”

politica

Vicepresedintele Camerei Sorin Grindeanu, de la PSD a declarat, miercuri, la Parlament, ca social-democratii vor avea un candidat pentru sefia Camerei Deputatilor, dupa demisia lui Ludovic Orban si ca nu il vor sustine pe Florin Roman pentru a prelua interimatul.

Sorin Grindeanu a aratat ca, dupa demisia lui Ludovic Orban, plenul Camerei Deputatilor trebuie sa ia act de vacantarea locului, care se va intampla cel mai devreme luni.

”Luni vom lua act, in plen, si va trebui ales cat mai repede un presedinte al Camerei, cu drepturi depline”, a spus Grindeanu, citat de news.ro.

El a precizat ca cei de la PSD nu au neaparat dorinta de a avea presedinte interimar la Camera dar sigur vor avea candidat pentru sefia forului legislativ.

”Nu avem dorinte de acest tip – de a conduce pe perioade limitate dar, in mod sigur, pot spune ca, in momentul in care va fi votul in plen pentru alegerea presedintelui, PSD va avea un candidat”, a spus Grindeanu.

El a tinut sa precizeze ca PSD nu va sustine ca interimatul la Camera Deputatilor sa fie preluat de liberalul Florin Roman.

Mai mult despre:

Comentarii: